Asphalt 8 First Trailer

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 First Trailer

:eller:

bayon

Üye
çok güzel olmuş

SilentOne

SilentOne

Üye
real racing 3 ten sonra hala grafikler iyi gelmiyor

- - - Eklendi - - -

real racing 3 ten sonra hala grafikler iyi gelmiyor

-Emre

-Emre

Üye
çok güzele benziyor :)

hikmet366

hikmet366

Üye
güzel olmuş.

dejavu178

dejavu178

Üye
gayet güzel

aleranol

aleranol

Üye
Birazdaha gerçekçi grafikler ile arcade yapsalar iyi olurdu. Cılkı çıktı artık 8.si çıktı. Crashday ya da burnout gibi daha iyi kaza efektleri olsa harik olmasa da olur gerçi :D

Artles

Artles

Üye
Bence fenasal olmuş :D Real Racing'i oynanış yönünden hiç beğenmeyen bi ben mi varım yahu ?

fingerback5

fingerback5

Üye
Bence fenasal olmuş :D Real Racing'i oynanış yönünden hiç beğenmeyen bi ben mi varım yahu ?

Adı üstünde real racing gerçek yarış işte nitro yok parkur var kupa elemeleri felan var arabalar uçmuyor bir anda 200le gitmiyor.PSdeki gran turismo gibi oynanış tarzı:D ben çok seviyorum.

Bu arada asphalt azcık play storede gezsin most wanted ve rr3e bak bir de buna bak.Oyuncak araba yarışı gibi olmuş.

MaxipmaN

Üye
asphalt geleneği bu sade grafik %100 ekjın

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
güzele benziyor ama yine çarpışmalar saçmalık olacaksa hiç çıkarmasın

furkan4045

Üye
Araba 300 le ucuyor yere duserken en ufak sarsıntı yok bıraz daha gercekcı yapsınlar grafık yapayım derken oynanabılırlıkte artmalı bence genede idare eder

Artles

Artles

Üye
Real Racing'te çok zor değil mi yahu ? İndirmiştim ben ama arabaların tamir olma süreleri falan vardı karışık geldi bana baya

fk555897

fk555897

Üye
Çok gerçekçi bir oyun olmuş.

PriZm

PriZm

Üye
Asphalt gram gerçekçi değil.300 km ile giderken duvara sürtünerek gidiyorsun sadece kıvılcım çıkıyor aracın hızı azalıyor ve gitmeye devam ediyor.

RR3 de aynısını deneyin ne olacağını görün.Sağlam bir ayna bile kalmaz.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt gram gerçekçi değil.300 km ile giderken duvara sürtünerek gidiyorsun sadece kıvılcım çıkıyor aracın hızı azalıyor ve gitmeye devam ediyor.

RR3 de aynısını deneyin ne olacağını görün.Sağlam bir ayna bile kalmaz.

Asphalt tam mobil platform oyunu. Gerçekçilik yönü sıfır. Amaç sadece keyif vermesi ki Rr3 ün yanında Asphalt ' ın lafı edilmez.

MaxipmaN

Üye
real racingi oynamadım ama pist oyunu sanırım git git bitmez bayar

Üst Alt