Asphalt 8 Airborne v1.2.1 Mod

Sponsorlu Bağlantılar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
tesekkurler

xmustx

xmustx

Üye
file dosnt exist malesef

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
oyun çalışıyor ama açıldıktan sonra ana menüde güncelleme uyarısı veriyor ve güncelle tuşuna basınca güncellemediği gibi oyunu da oynayamıyorum uyarı kalkmıyor.

fbiugur

fbiugur

Üye
obb link kırık kardeş...

kobejames

kobejames

Üye
Geçersiz lisans hatası veriyo sobra satın al fln diyo beleş değil mi bu nası çözicem lisans hatasını?Geçersiz lisans hatası veriyo sobra satın al fln diyo beleş değil mi bu nası çözicem lisans hatasını?

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
oyun çalışıyor ama açıldıktan sonra ana menüde güncelleme uyarısı veriyor ve güncelle tuşuna basınca güncellemediği gibi oyunu da oynayamıyorum uyarı kalkmıyor.
İnternetsiz girin :)
Geçersiz lisans hatası veriyo sobra satın al fln diyo beleş değil mi bu nası çözicem lisans hatasını?Geçersiz lisans hatası veriyo sobra satın al fln diyo beleş değil mi bu nası çözicem lisans hatasını?
Bende öyle bir hata vermedi

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
:tşk: Fakat Asphalt 8'de Hesabım Durduk Yere Banlandı :(

4yhan

4yhan

Üye
Aynen benim de banlandi.

aktas77

Üye
update vardiyor ne yapmam gerek

EAGLE_TEAM

EAGLE_TEAM

Üye
data linkleri ölü yenilermisin?

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Obb linklerin ölü başkan

QuicCcK

Üye
Yeni sürümü güncelleyin diyo nasıl yapacam kardeşim ? Bu en son sürüm değil mi

backwater

backwater

Üye
linkler ölmüş yenileyebilecek olan var mı

wolf_34

Üye
Nasıl Yüklenir?

• APK dosyasını yükleyin.
    • Rardan çıkan 'com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM' isimli klasörü 'sdcard/Android/Obb/' içine atın. (Telefon hafızasında)
    • Oyunu açın.
obb dosyasını hafıza karttında kuramazmıyız malum telefon belleği şişmesin,vardı bi yoluda ben çözemedim..

kewell777

kewell777

Üye
Buyurun apk direk kurulu icinde dosyayi indir ac dualar esirgenmesin bende 1 aydir apk yapamamıştım buyrun link

xmustx

xmustx

Üye
Buyurun apk direk kurulu icinde dosyayi indir ac dualar esirgenmesin bende 1 aydir apk yapamamıştım buyrun link
tüm asphaltcılar adına teşekkür ederim :)

kewell777

kewell777

Üye
Rica ederim afiyet olsun

cetin61

cetin61

Üye
Teşekürler

• Beğen
Tepkiler: kewell777

Üst Alt