Asphalt 8 Airborne V1.1.1 (sınırsız Para Ve Yıldız)

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
çünkü öyle çalışıyor oyun. internet varken açarsan yanlış lisans der atar oyundan

Rahmi06

Üye

Android/obb klasörü içine kopyalayın

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Bu yasal bir paylaşım mı ? Firma dava açarsa, mahkemeye verirse ne olacak ?

forumda bunun gibi binlerce konu olduğunu ele alırsak , dünya üzerindeki bütün ülkelerde bu tarz forumlar olduğunu hepsinin bu oyunları paylaştıklarını karıştırmazsak ve firmaların işi gücü olmayıp maxicep'e girip "Lan bizim paralı oyunu bedava paylaşmışlar, dur hemen dava açalım" dediklerini varsayarsak eğer o senin benim sorunum değil maxicep kurucularının sorunu

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
benim sorunum değil ki konuyu onaylayan kişinin sorunu o

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun

Tepkiler: AdHtler GM
Ben olsam belli başlı sitelerin listesini çıkarıp, o ülkedeki temsilcilerime vekalet vererek mahkemeye taşırım konuyu. Çünkü ben izin vermeden benim oyunumu sitende paylaşıyorsun.
ona bakarsan bilgisayar ve psp de de ayni sey yapiliyo buna karsi bir cozum bulamazsin

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam belli başlı sitelerin listesini çıkarıp, o ülkedeki temsilcilerime vekalet vererek mahkemeye taşırım konuyu. Çünkü ben izin vermeden benim oyunumu sitende paylaşıyorsun.

ama sen bu oyunun yapımcısı olmadığına göre sorun yok

nouma35

Üye
baska ulkede olsak nıckın yuzunden ban yerdın Hatta dava acan bıle olabılırdı. paylasın ıcın tesekkurler

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu amacından çıkmasın arkadaşlar

Tepkiler: soyupakhasan

GreaTH

Üye
Online oynayamiyorum neden cevrimici dunya ligine tikladigimda sunucuya baglanilamadi diyor

byneo

Üye
Düzgün İş Yapın 1.1.1 Diyorsun Verdiğin Apk 1.1.0 Ayrıca Neti Kapatıyorum Bağlantı Yok Hatası Veriyor Bağlantı Oluncada Lisans Hatası Veriyor.

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
para hileli olduğu için bağlanmaz online lige

alican3

Üye
part 1 in download dedim artimes diye bi virüs cıktı ana sayfam degistiremiyorum