Joker
Emekli Yönetici
Kim vermiş kardeşim ? Link ver bakayımDaha önce verilmişti hatta oyun çıktıktan 3 saat sonra![]()
Kim vermiş kardeşim ? Link ver bakayımDaha önce verilmişti hatta oyun çıktıktan 3 saat sonra![]()
Rica ederimTeşekkür ederim
Hilesiz versiyonunu deneyinGalaxy s4 mini çalışmıyor
Rica ederim iyi oyunlarYanlışlık olmuş karıştırmadan düzgün yükleyince çalıştı teşekkürler![]()

Oyunu oynamadığım için bilmiyorum.Hesabımı kapatıldı aynuyamıyorum ne yapmalıyım
Oyunu komple silin ve tekrar yükleyin.Bu sefer internet bağlantısı kapalı olsun.Belki çalışabilir.Ya arkadaşlar modlu a8 yükledim bi de internetten oynamaya çalıştım tabii gameloft da hesaba bloke koydu oyunun normal versiyonunu oynayamıyorum kısacası gameloft un engellemesi kalkarmı
Rica ederim.Güncelleme olduğunda eğer sdler aynıysa sadece apkyi kurmanız yeterli olur.Ama farklıysa indirmeniz gerekir.Data'yı çekemiyoruz bildiğim kadarıyla.Evet siyah ekran sorunu olacağını sanmıyorum.İnternet kapalıyken girin ve lisans kontrolünü lucky patcher ile kaldırın.Paylaşım için teşekkürler. Ben şimdi indirip kuracağım ama bir iki merak ettiğim konu var ilerleyen günlerde oyunda güncelleme olduğunda sadece apk kurmamız yetecekmi yoksa datasıyla birliktemi indireceğiz yine? O zaman ilerlediğimiz kısımlar boşa gidecek =) Yoksa apk kurduktan sonra datayı çekebiliyomuyuz? İkincisi konuda pek açıklama yok bu apk apkmania yapımımı açılışta siyah ekranda kalma sorunu falan yok umarım? İlk girişte internet kapalı olarakmı gireceğiz yoksa açıp lisans kontrolü yapacakmıyız?
Neyse indirip kurup bi deneyeyim deneyip görecez artık cevap için teşekkürlerRica ederim.Güncelleme olduğunda eğer sdler aynıysa sadece apkyi kurmanız yeterli olur.Ama farklıysa indirmeniz gerekir.Data'yı çekemiyoruz bildiğim kadarıyla.Evet siyah ekran sorunu olacağını sanmıyorum.İnternet kapalıyken girin ve lisans kontrolünü lucky patcher ile kaldırın.

Rica ederimNeyse indirip kurup bi deneyeyim deneyip görecez artık cevap için teşekkürler![]()

Rica ederimİnterneti kapatıp girince sorun yok internet açık olduğunda lisans kontrolü istiyor o zaman atıyor sorun yok internetsiz oynarız zaten single modu takılacam teşekkürler tekrardan =)

Giriş yapmaya çalışmayın zaten.Hesabınız kapatılabilir.Modlu Apk yi Apkmania dan indirir iseniz net acikken girebilirsiniz ben boyle hallettim ama bi sıkinti var google yada facebook hesaplarina giris yapamiyorum