oqan45
Üye
Nasıl kurarım derken sorun nedir ?
ya benim sorunum hafiza yetersizliginden kaynaklaniyor aslinda sd carda data dosyalrini kopylayamiyorum onun icin bi cozum yok mu.
Nasıl kurarım derken sorun nedir ?
Oyundan atıyor derken hiç mi giremiyorsun ?mod lu apk 1.0.0 ın bu apk oyundan atıyor 1.0.1 ise stabil 1.0.1 in modlusu var mı arkadaşlar
Pm'den yolladım konuyu oradan bak.ya benim sorunum hafiza yetersizliginden kaynaklaniyor aslinda sd carda data dosyalrini kopylayamiyorum onun icin bi cozum yok mu.
Pm'den yolladım konuyu oradan bak.
Bak şimdi.O uygulamayı yükle sonra küçük olan bir kaç uygulamayı taşı.Hafıza kartında obb ve data diye klasörler oluşacak.Sonra oyunun datasını direk hafıza kartına at.Uygulamayı aç ve bağlama işlemini yap.Belki öyle olabilir.bunu denedim olmuyor benim istedigim obb dosyalrini harici hafizaya atmak ve oyun oyle calistirmak
Bak şimdi.O uygulamayı yükle sonra küçük olan bir kaç uygulamayı taşı.Hafıza kartında obb ve data diye klasörler oluşacak.Sonra oyunun datasını direk hafıza kartına at.Uygulamayı aç ve bağlama işlemini yap.Belki öyle olabilir.
Şimdilik başka modlu apk yok.Bunla idare edin çıkınca paylaşırım1.0.0 apk da bir yarışı bitirip diger yarışa başlıyorum yarış bitmeden oyundan atıyor du ama 1.0.1 de her şey normal ve sorunsuz 1.0.1 in mod lusu gerek li
Eski oyunun üstüne apk'yi yüklemen lazım dı sanırım.O yüzden olabilir.kardeş ben apk yı kurdum arkasından obb dosyasını android klasorune kopyaladım ama oyun eskisi gibi başladı
bu arada eski oyunu kaldırarak yükledim modlu dosyayı ama olmadı + hem kariyer hemde param az
Bilmiyorum deneyingalaxy ace da çalışır mı ?
Rica ederim
Rica ederim kardeşim.teşekkürler obb indirirken hata vermiştibende tekrar denemedim beleş net bulursam indiririm
![]()

Eski oyunun üstüne apk'yi yüklemen lazım dı sanırım.O yüzden olabilir.
Alıntı tabikimodu kendin mi yaptın yoksa başka bi siteden alıntı mı?