Asphalt 8 Airborne v1.0.1 (Sınırsız Para)

Sponsorlu Bağlantılar

oqan45

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Joker

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu denedim olmuyor benim istedigim obb dosyalrini harici hafizaya atmak ve oyun oyle calistirmak
Bak şimdi.O uygulamayı yükle sonra küçük olan bir kaç uygulamayı taşı.Hafıza kartında obb ve data diye klasörler oluşacak.Sonra oyunun datasını direk hafıza kartına at.Uygulamayı aç ve bağlama işlemini yap.Belki öyle olabilir.

reelman58

Üye
1.0.0 apk da bir yarışı bitirip diger yarışa başlıyorum yarış bitmeden oyundan atıyor du ama 1.0.1 de her şey normal ve sorunsuz 1.0.1 in mod lusu gerek li

• Beğen
EAGLE_TEAM

EAGLE_TEAM

Üye
kardeş ben apk yı kurdum arkasından obb dosyasını android klasorune kopyaladım ama oyun eskisi gibi başladı

bu arada eski oyunu kaldırarak yükledim modlu dosyayı ama olmadı + hem kariyer hemde param az

• Beğen

oqan45

Üye

Bak şimdi.O uygulamayı yükle sonra küçük olan bir kaç uygulamayı taşı.Hafıza kartında obb ve data diye klasörler oluşacak.Sonra oyunun datasını direk hafıza kartına at.Uygulamayı aç ve bağlama işlemini yap.Belki öyle olabilir.

baglama islemi dedigin nedir ?

rapchi55

Üye
galaxy ace da çalışır mı ?

• Beğen
A N D Y

A N D Y

Üye
(tşk)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1.0.0 apk da bir yarışı bitirip diger yarışa başlıyorum yarış bitmeden oyundan atıyor du ama 1.0.1 de her şey normal ve sorunsuz 1.0.1 in mod lusu gerek li
Şimdilik başka modlu apk yok.Bunla idare edin çıkınca paylaşırım

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş ben apk yı kurdum arkasından obb dosyasını android klasorune kopyaladım ama oyun eskisi gibi başladı

bu arada eski oyunu kaldırarak yükledim modlu dosyayı ama olmadı + hem kariyer hemde param az
Eski oyunun üstüne apk'yi yüklemen lazım dı sanırım.O yüzden olabilir.

Akıncı

Akıncı

Üye
teşekkürler obb indirirken hata vermişti :hmmm bende tekrar denemedim beleş net bulursam indiririm :ehe

• Beğen

ccgg4

Üye
Daha önce verilmişti hatta oyun çıktıktan 3 saat sonra :D

• Beğen
Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkür ederim

• Beğen