Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
benim anlamadigim tek sey tum bolumleri aciyor bi tokyo'yu acmiyor anlamis degilim vallahi.

ali.clay

ali.clay

Üye
zippyden 2 datayı birden indiriyom ortalama 380 le filan. hızlı iniyor. inşallah donmadan oynarım

-------
1.5 gb oyun wonderın neyine bende yükledim hemen. telefon folloş oldu. zaten oyunu sığdırana kadar akla karayı seçtim. oyun donmaktan öteye gitmiyo. sonrada atıyor.

- - - Eklendi - - -

valla ben ilk internetle girdim apk mania geldi sonra gameloft simgesi sonrada devam etmek icin tiklayin dedi kut gitti sonra interneti kapatip girdim girdi valla :D

telefonun wonder sanırım. donmuyor mu sende

BurakTura

BurakTura

Üye
Evet wonder ama bak sunu yapicaksin ilk ayarlar uygulamalar calisanlra giriceksin ve ordakilerin hepsini kaldiricaksin durdurucaksin yani sonra ucus moduna alicaksin birde gorev yoneticisinden ram'i bosalttiktan sonra gir oyuna bende donmuyorda atmiyorda valla oynayabiliyorumtabi arada ufak capli takilmalar oluyo ama oynanmiycak kadarda degil yani :D
zippyden 2 datayı birden indiriyom ortalama 380 le filan. hızlı iniyor. inşallah donmadan oynarım

-------
1.5 gb oyun wonderın neyine bende yükledim hemen. telefon folloş oldu. zaten oyunu sığdırana kadar akla karayı seçtim. oyun donmaktan öteye gitmiyo. sonrada atıyor.

- - - Eklendi - - -

telefonun wonder sanırım. donmuyor mu sende

ali.clay

ali.clay

Üye
Evet wonder ama bak sunu yapicaksin ilk ayarlar uygulamalar calisanlra giriceksin ve ordakilerin hepsini kaldiricaksin durdurucaksin yani sonra ucus moduna alicaksin birde gorev yoneticisinden ram'i bosalttiktan sonra gir oyuna bende donmuyorda atmiyorda valla oynayabiliyorumtabi arada ufak capli takilmalar oluyo ama oynanmiycak kadarda degil yani :D

sende rom yüklü mü ? yüklüyse hangisi ?

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
tabletime yükledim . teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ANIL
agoin

agoin

Üye
apak dosyası nın içinde obb klasör u yok nasıl olucak. Yoksa data dosyaları nımı indirmek lazım. Veya varsa apk+data tek link daha iyi olur benim için

UpOneTR

UpOneTR

Üye
apak dosyası nın içinde obb klasör u yok nasıl olucak. Yoksa data dosyaları nımı indirmek lazım. Veya varsa apk+data tek link daha iyi olur benim için

obb diye dosya açıcaksn.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Evet data dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Tek link konu başında mevcut.

musti50

Üye
arkadaslar obb ye kopyalayamiyorum cihazda sorun var diyor ama baska dosyaya kopyalarsam oluyor neden acaba

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar obb ye kopyalayamiyorum cihazda sorun var diyor ama baska dosyaya kopyalarsam oluyor neden acaba

Telefonunuz nedir? Başka yere atın telefon üzerinden doğru yere kopyalarsınız.

mustafacyln

Üye
abi benim tablette de bu oyunu denemedim ama bazı oyunları yüklüyorum daire dönüyo açılmıyo halbuki düzgün bir şekilde yükledim oyunu acaba her tablette olmuyor mu? bazı oyunlar açılıyo

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Telefonum galaxy s4 telefondan atmaya calisdim oda olmadi

İlk olarak obb adında bir klasör oluşturun ve oraya atın sonra telefon üzerinden o dosyayı doğru yere kopyalayın. Ben bu şekilde yapıyorum :oke:

.caner.

.caner.

Üye
Ben direk hafiza kartina atıyorum obb ye kopyaliyorum diger dosyayi siliyorum :D

Anil-D

Anil-D

Üye
:tek link please?:

oyok

oyok

Üye
slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler

- - - Eklendi - - -

abi benim tablette de bu oyunu denemedim ama bazı oyunları yüklüyorum daire dönüyo açılmıyo halbuki düzgün bir şekilde yükledim oyunu acaba her tablette olmuyor mu? bazı oyunlar açılıyo

slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler

Üst Alt