Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye

Ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz, sizin ihtiyaçlarınızı ve maddi durumunuzu ben bilemiyorum, bilsem de karar vermek haddim olduğunu sanmıyorum.
Evet üretici firmanın da istediği bu.
Genel olarak Galaxy Ace iyi bir telefon değil. Çoğu oyunda sorun olması normal. Ama asphaltlarda fazla sistem gereksinimi isteyen oyunlar değiller. Asphalt 6 çalışır diye düşünüyorum. İsterseniz onu deneyin.

Peki, Need For Speed oyunlarında sadece Hot Pursuit versiyonunu oynadım, oynuyorum. Diğer Need For Speed oyunları da aynı mı? Hot Pursuit versiyonu online olduğu için mi yüklendi?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Peki, Need For Speed oyunlarında sadece Hot Pursuit versiyonunu oynadım, oynuyorum. Diğer Need For Speed oyunları da aynı mı? Hot Pursuit versiyonu online olduğu için mi yüklendi?

hayır oyun gereksinimleri farklı oluyor
mesela bir oyunu yuklemeden once sistem gereksinimlerine bakabilirsin

aspahlt 8 sistem gereksinimleri gibi googla yazarsan çıkar.

Cadillac34

Üye
Teşekkürler İlyas arkadaşım, sağol. Ama bu böyle olmaz ya. Her oyun için telefon mu alacağız? Böyle saçmalık görmedim doğrusu. Ne yapalım artık Hot Pursuit ile devam ederiz artık. :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Teşekkürler İlyas arkadaşım, sağol. Ama bu böyle olmaz ya. Her oyun için telefon mu alacağız? Böyle saçmalık görmedim doğrusu. Ne yapalım artık Hot Pursuit ile devam ederiz artık. :(

:ric: ace almamalydın ama iş işten geçmiş artk :

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Cadillac34

Üye
Ama Asphalt 7'yi yükledi ama Gameloft yazısından sonra kapanıyor.

barbaros-78

Üye
Lg G Pro da yüksek kalitede bana misin demedi. Mükemmel calisti. Oyun harika gerçekten...

DalvikCache

DalvikCache

Üye
g pro da öyleyse normalinde çok daha iyidir (720p ekran sayesinde) en kısa zamanda almam lazım şu g yi

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar sd karta atılacak dosya obb klasörü içine kopyalanmıyor nedeni nedir acaba

BurakTura

BurakTura

Üye
Gereksinimleri nedir acaba ? yani kaç mb yer istiyor veya android kaç olması lazım

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar sd karta atılacak dosya obb klasörü içine kopyalanmıyor nedeni nedir acaba

S4'te kopyalanamıyor. İlk olarak yeni bir obb adında klasöür açın ve oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın :oke:

060560540

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

Oyunun genelinden bahseder isek.Klasik Asphalt oyunu.Bence bir önceki oyunun araba modellemeleri daha iyi idi.Tamam görsellik ama ne görsellik birde grafik ayarı koymuşlar çok ahım şahım grafik gibi:kotu:Çevreyi azdaha detaylandırmışlar ama bu sefer modellemeden kısmışlar.Optimiasyon sıfır.İ phonelerde 4 lerde bile kasma yok iken kimi android canavarlarda dahi kasma ve oyundan atma söz konusu.
Bana göre grafik ve modelleme sıralaması aşağıdaki gibidir :
Real Racing 3 hala en gözdem Need For Speed Most Wanted ve Asphalt 7

Uçmaya kaçmaya ne hacet.Modellemeyi gerçek araçlar üzerine yapıyosan gerçekçi ol ve daha oturaklı oyun yap.(real Racing) he uçarım kaçarım taklalar atarım çarparım diyorsan bari bilimkurgu yap gerçek model araçları kullanma...

Paylaşım için tekrar teşekkürler

semihshin

Üye
Danke schon !!!!! :d

adnlburak33

Üye
Beyler soylenenleri harfiyen yapıyorum oyna tıklıyorum açılıyor dosyaları kontrol edildi tamama basın girin diyor basıyorum apkmania geliyor oyundan atıyor bi yardımcı olun s3 mini tel

blade5234

blade5234

Üye
LG Optimus Hub Kapanıyor..
Desteklemediğindenmi Yoksa Apk Farkından Dolayı Mı..?
Yardım...

zaza3458

Üye
oyun açılırken kapanıyor
hellppppp:)

Üst Alt