Cadillac34
Üye
bi ust mesajdakini dene
Bende öyle yaptım ama gene aynısını yapıyor.
bi ust mesajdakini dene
valla ben ilk internetle girdim apk mania geldi sonra gameloft simgesi sonrada devam etmek icin tiklayin dedi kut gitti sonra interneti kapatip girdim girdi valla![]()
zippyden 2 datayı birden indiriyom ortalama 380 le filan. hızlı iniyor. inşallah donmadan oynarım
-------
1.5 gb oyun wonderın neyine bende yükledim hemen. telefon folloş oldu. zaten oyunu sığdırana kadar akla karayı seçtim. oyun donmaktan öteye gitmiyo. sonrada atıyor.
- - - Eklendi - - -
telefonun wonder sanırım. donmuyor mu sende
Evet wonder ama bak sunu yapicaksin ilk ayarlar uygulamalar calisanlra giriceksin ve ordakilerin hepsini kaldiricaksin durdurucaksin yani sonra ucus moduna alicaksin birde gorev yoneticisinden ram'i bosalttiktan sonra gir oyuna bende donmuyorda atmiyorda valla oynayabiliyorumtabi arada ufak capli takilmalar oluyo ama oynanmiycak kadarda degil yani![]()
sende rom yüklü mü ? yüklüyse hangisi ?
yuklememde zatenapak dosyası nın içinde obb klasör u yok nasıl olucak. Yoksa data dosyaları nımı indirmek lazım. Veya varsa apk+data tek link daha iyi olur benim için
apak dosyası nın içinde obb klasör u yok nasıl olucak. Yoksa data dosyaları nımı indirmek lazım. Veya varsa apk+data tek link daha iyi olur benim için
arkadaslar obb ye kopyalayamiyorum cihazda sorun var diyor ama baska dosyaya kopyalarsam oluyor neden acaba
Telefonunuz nedir? Başka yere atın telefon üzerinden doğru yere kopyalarsınız.
Telefonum galaxy s4 telefondan atmaya calisdim oda olmadi

:tek link please?:

:tek link please?:
abi benim tablette de bu oyunu denemedim ama bazı oyunları yüklüyorum daire dönüyo açılmıyo halbuki düzgün bir şekilde yükledim oyunu acaba her tablette olmuyor mu? bazı oyunlar açılıyo