Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Obb adında yeni bir klasör açın datayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın.

Daha acik bir sekilde yazar msiiniz? Obb adinda dosya actim datayi ona atim onuda telefondaki android klasorune attim gene hata vrrdi

halo2007

Üye
Oyunu açamayan arkadaşlar ilk açılışta internete bağlanıp açın sorunsuz açılıyor,

peki oynadğım sürece hep mi açık kalması lazım internetin ?

musti50

Üye
Bendede s4 var ayni söyledigin gibi uyguladim inete acik ama oyunu actikdan sonra 1sn sonra kapaliyor

eline sağlık hocam sorunsuz çalışıyor

Tepkiler: ANIL
Kardes bnde 1.49 gb lik data dosyasi yok walla s3 u olanlar.nerde.old. nu solebilirmi acaba bide bn android/data deki com.gamrloft.android.... diye giden klasoru atiorum obb ye oda 11 bayt bi yardim arkadaslar 5 gundur indiremedim oyunu ((

Kardes bnde 1.49 gb lik data dosyasi yok walla s3 u olanlar.nerde.old. nu solebilirmi acaba bide bn android/data deki com.gamrloft.android.... diye giden klasoru atiorum obb ye oda 11 bayt bi yardim arkadaslar 5 gundur indiremedim oyunu ((

Zipshare linklerinden indir data dosyasını

Kardesim zaten hepsini indirdim part 1,2,3,4 zipshare midir nedir iste ama bnde 1.49 gb lik dosya yok s3 den kurabilenler nerden buldular acaba bu 1.49 gb lik dosyayi soleyebilirler mi

of şu oyunu benim telefon kaldırsa varyaaaa

Kardesim zaten hepsini indirdim part 1,2,3,4 zipshare midir nedir iste ama bnde 1.49 gb lik dosya yok s3 den kurabilenler nerden buldular acaba bu 1.49 gb lik dosyayi soleyebilirler mi

Xplore ile 1 nolu rar dosyasini cikart otomatik hepsini cikartir zaten ondan sonra yerine atarsin