MusTiStyLe
Üye
Htc one'da yağ gibi akıyormuş google playde yorumlarda öyle söylüyorlar keyifli oyunlar
4 gün önce aldım hiç bir şeyde tık demiyor telefon saniyede açıyor oyunlar kasma yok gta victy filan yağ gibi bakalım bunda nasıl olacak tek sorun yaşadıgım need for sppede sorun yaşadım oyunu kuruyor çok güzel açılıyor ama tam oyun başlıyor siyah olarak sadece diğer arabaların numaraları ve gaz ibresi gözüküyor apkden galiba diğer forumlarda öyle diyorlar
Korkmayın hocam ben discovery'yi ilk aldığımda yüklemiştim hemen most wanted aynı siyah ekran sorunu bendede vardı başka bir apk yükledim ve dosyaları wifiden çektim bulabilirsem apk yi sana atarım mesaj olarak
Cihaz hafizasindaki obb de çalıştım oyun. Ama kartta olmuyor. Internet hep acik zatenkartta niye olmuyor acaba
Htc one'da yağ gibi akıyormuş google playde yorumlarda öyle söylüyorlar keyifli oyunlar
valla süper olur biliyormusun =) haftaya tatilede gideceğim güzel oyunları yüklemek istiyorum
Ben tam tersi okudum. One'da orta ayarlarda zorlandığını en yüksek ayarda ise oynanmaz hale geliyor denmiş.
Buradan One için gameplay izleyebiliriniz pek sorun yok gibi gözüküyor.
[video=youtube;OKd0mZCI6Q8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OKd0mZCI6Q8#t=0[/video]
htc one oynadım şimdi wifi yokkken girmedi ilk girişte wifi açınca girdim ayar yağ gibi akıyor kasma yok oyun çok güzel belki ilk araba yarışı oynadıgımdandır diyedir belki nfs daha oynamak nasip olmadı ama htc one de oyun akıyor
hocam telefonun kendi hafızası ile hafıza kartını değiştirmeniz lazım ama s4 te nasıl yapılıyor bilmiyorum :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun most wanted v1.028 sürümü hocam wifiden datayı çekip keyfinize bakın
- - - Eklendi - - -
Allah Allahoptimasyon sorunu vardır büyük ihtimalle
malasef yine aynı siyah ekran sorunu çok sinir oldum kıyak bir telefonda neden açılmaz yahu :S
Var var fps düşmesi var dediğim gibi her cihazda yüksek ayarda zorlanıyormuş cihaz
Ben tam tersi okudum. One'da orta ayarlarda zorlandığını en yüksek ayarda ise oynanmaz hale geliyor denmiş.
Buradan One için gameplay izleyebiliriniz pek sorun yok gibi gözüküyor.
[video=youtube;OKd0mZCI6Q8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OKd0mZCI6Q8#t=0[/video]
Var var fps düşmesi var dediğim gibi her cihazda yüksek ayarda zorlanıyormuş cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?