[alikan]
Üye
Konuyla biraz alakasız ama gameloft hakikaten çok iyi çalışıyor. Geçen Dungeon Hunter 3 için 2x9 dolarlık iki tane satın alma işlemi yapmıştım sonrasında %60 indirim ekranı gördüm gameloft müşteri hizmetleri ile 2 günlük mailleşme sonucunda benden istedikleri ekran görüntüleri ve 2 tane dijital makbuzu gönderdiğimde bana ne istediğimi sordular hem o oyun için hemde Asphalt 7 için % 60 değerinde hediye altın yıldız ve oyun parası aldım
Hakkaten adamlar beni çok şaşırttılar salağa yatarlar diye düşünmüştüm ama fazla fazla gönderdiler bide teşekkür ettiler. Bunu neden yazıyorum bu tarz olaylarda ödemelerde sorun filan yaşarsanız hiç çekinmeyin emin olun yardımcı oluyorlar.
Onun dışında kötü grafikler filan yazmış bir kaç kişi pek anlamadım oyunu beğenmediğiniz için mi yoksa indirdiğiniz apk'lar da sorun var diye mi pek anlamadım
Hakkaten adamlar beni çok şaşırttılar salağa yatarlar diye düşünmüştüm ama fazla fazla gönderdiler bide teşekkür ettiler. Bunu neden yazıyorum bu tarz olaylarda ödemelerde sorun filan yaşarsanız hiç çekinmeyin emin olun yardımcı oluyorlar. Onun dışında kötü grafikler filan yazmış bir kaç kişi pek anlamadım oyunu beğenmediğiniz için mi yoksa indirdiğiniz apk'lar da sorun var diye mi pek anlamadım