Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
Konuyla biraz alakasız ama gameloft hakikaten çok iyi çalışıyor. Geçen Dungeon Hunter 3 için 2x9 dolarlık iki tane satın alma işlemi yapmıştım sonrasında %60 indirim ekranı gördüm gameloft müşteri hizmetleri ile 2 günlük mailleşme sonucunda benden istedikleri ekran görüntüleri ve 2 tane dijital makbuzu gönderdiğimde bana ne istediğimi sordular hem o oyun için hemde Asphalt 7 için % 60 değerinde hediye altın yıldız ve oyun parası aldım :) Hakkaten adamlar beni çok şaşırttılar salağa yatarlar diye düşünmüştüm ama fazla fazla gönderdiler bide teşekkür ettiler. Bunu neden yazıyorum bu tarz olaylarda ödemelerde sorun filan yaşarsanız hiç çekinmeyin emin olun yardımcı oluyorlar.

Onun dışında kötü grafikler filan yazmış bir kaç kişi pek anlamadım oyunu beğenmediğiniz için mi yoksa indirdiğiniz apk'lar da sorun var diye mi pek anlamadım

canaytekin

canaytekin

Üye
ios gameplay vıdeolarını ızle dostum sonra bızı anlarsın

- - - Eklendi - - -

yanı orjınal olarak satın alsamda pek bısey frkedecegıne ınanmıyorum google play dekı yorumlar pek ıc acıcı degıl

- - - Eklendi - - -

asphalt 6 yı bıtırmıstım onun grafıklerı daha hostu kesınlıkle bundan sonrakı surumdu ınsallah duzeltırler grafıklerı

[alikan]

[alikan]

Üye
Androide bu çıkmışsa ve yapacak bişey yoksa moralimi bozmak istemiyorum :) Fakat ben o kadarda kötü bir grafiği olan oyun olduğunu pek sanmıyorum

wolfves

Üye
ios gameplay vıdeolarını ızle dostum sonra bızı anlarsın

- - - Eklendi - - -

yanı orjınal olarak satın alsamda pek bısey frkedecegıne ınanmıyorum google play dekı yorumlar pek ıc acıcı degıl

- - - Eklendi - - -

asphalt 6 yı bıtırmıstım onun grafıklerı daha hostu kesınlıkle bundan sonrakı surumdu ınsallah duzeltırler grafıklerı

ben yeni ipadde olanları dahil bir kaç tane izledim pek bi fark yok videoyla izlemeyle cihazınızda görmek arasında fark var ondan dolayı değişik gelmiş olabilir

canaytekin

canaytekin

Üye
ı pad 2
[video=youtube;0QdtZa_14EM]http://www.youtube.com/watch?v=0QdtZa_14EM[/video]
google nexus s
[video=youtube;2ECl69O4qOU]http://www.youtube.com/watch?v=2ECl69O4qOU[/video]

wolfves

Üye
ı pad 2
[video=youtube;0QdtZa_14EM]http://www.youtube.com/watch?v=0QdtZa_14EM[/video]
google nexus s
[video=youtube;2ECl69O4qOU]http://www.youtube.com/watch?v=2ECl69O4qOU[/video]

telden izleyemiyorum ama demek istediğim en yüksek ayarlarda androidde hangi cihazlarda açıyor bilmiyorum ama en yüksek ayarda androidde pek fark göremedim benim düşüncem

canaytekin

canaytekin

Üye
dostum baya bı fark var asphalt 7 de batmanın son cıkan oyununda fark yok mesela ama asphaltta var

serkaN70

Üye
arkadaşlar sorunsuz apk ve data mevcutmu telefonum galaxy s2 anlaşılan oyun tam kırılamadı daha ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
xperia neo v açamıor :) .

PME 4L

PME 4L

Üye
Ben oynuyorum oyun kirik

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bu konudaki oyun çalışmıyor mu arkadaşlar?

reaurora

reaurora

Üye
şahsen çalışıyor bende

resimkulubu

Üye
kendi save dosyamı nasıl kaydedebilirim

[alikan]

[alikan]

Üye
Oyunu videolardan izlemekle canlı telefon ekranında çıplak gözle görmenin arasında dağlar taşlar kadar fark var arkadaşlar. Bence görsel açıdan oynanış açısından şuan için gerçekten yeterli bir oyun. Yalnız merak ettiğim One X'te ki görüntüsü nasıl olurdu Tegra farkını merak ediyorum.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz kullanıcılar için olan sürüm ilk mesaja eklendi

yasinzz

Üye
ya asphalt 7 nin yukledm sd yi apk calistirdim lifence falan istemeden girdi oyuna hersey tamam arabada sectm yarisa gir e basinca tam gircekken oyundan cikiyor telefonun ana ekranina donuyor ne yapmam lazim telefon s2

tutku96

Üye
Ben para hilesini yapacağım ama yukarıda verilen dosyayı indirdim.İçinden program çıkmadı.Dosyalar çıktı.Ne yapacağım?

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Ben para hilesini yapacağım ama yukarıda verilen dosyayı indirdim.İçinden program çıkmadı.Dosyalar çıktı.Ne yapacağım?

Onlar Titanium Backup dosyası ve kullanabilmek için telefonunda Titanium Backup uygulamasının bulunması gerekir. Ayrıcabu işlem root ister.
Eğer telefonun rootlu ise ilk mesajda para hilesinin yöntemini anlattım kendinizde yapabilirsiniz.

[alikan]

[alikan]

Üye
Ben oyunu google playden satın aldım ama oyunun apk'sını edinmek istesem hani arşiv amaçlı. Nereden nasıl bulurum.?

Üst Alt