Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
Root gerektirir

1) Eski verilerin hepsini silin

2) Apk Dosyasını indirin ( )

3) Obb Dosyasını 'sdcard/Android/Obb/' konumuna kopyalayın (İndirmek için )

4) Titanium backup dosyasına kopyalayın rar daki 2 dosyayı( ) ve sadece verileri geri yükleyin

5) Oyunu internet baglantısıyla çalıştırın ve iyi oyunlar :)

Xelord

Xelord

Üye
herkesin paylastı apk leri denedim hepsi Malesef Asphalt 7 durdu hatasını verdi.. sanırım adam akıllı c-racklı surum icin 1-2 gun bekleyecegiz

aynen son bir kaç saatte 10-15 kez yükledim sildim. Kimisi de açılıyor network a problem bilmem ne diyor.

katates

katates

Üye
Root gerektirir

1) Eski verilerin hepsini silin

2) Apk Dosyasını indirin ( )

3) Obb Dosyasını 'sdcard/Android/Obb/' konumuna kopyalayın (İndirmek için )

4) Titanium backup dosyasına kopyalayın rar daki 2 dosyayı( ) ve sadece verileri geri yükleyin

5) Oyunu internet baglantısıyla çalıştırın ve iyi oyunlar :)

Çalışmıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çalışan APK geldi mi acaba?

canaytekin

canaytekin

Üye
arastırdım bugun bıraz hala bı haber yok bıraz daha beklıcez heralde

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Calisan surum paylastim ben yoneticiler bakarlar artik

canaytekin

canaytekin

Üye
yenı konu actın yanı yonetıcı onayı beklıyorsun demı ?

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ Çalışırmı ?????????

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Evet

canaytekin

canaytekin

Üye
allah sevıncten ucucam sımdı sagolasın

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
:ehe:
Ben sevmedim bi turlu 7yi asphalt 6 daha iyi bence

[alikan]

[alikan]

Üye
Ne zamandır bekliyordum şimdi indirime sunulduğunu görünce direk satın aldım indirmeye başladı uzun zaman telefonda kalması gereken tekrar tekrar oynanacak bir oyun 6 da gayet iyiydi bunu da merak ediyorum.

- - - Eklendi - - -

ilk izlenim olarak ekran görüntüleri ve grafik kalitesi gerçekten doyurucu olmuş oynanabilirlik biraz karmaşık gibi geldi ama adamlar sadece oyunu satmakla değil sattıktan sonrada para kazanma amaçlı böyle yapmışlar fakat cidden başarılı olmuş.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
[alikan];5022518' Alıntı:
Ne zamandır bekliyordum şimdi indirime sunulduğunu görünce direk satın aldım indirmeye başladı uzun zaman telefonda kalması gereken tekrar tekrar oynanacak bir oyun 6 da gayet iyiydi bunu da merak ediyorum.

- - - Eklendi - - -

ilk izlenim olarak ekran görüntüleri ve grafik kalitesi gerçekten doyurucu olmuş oynanabilirlik biraz karmaşık gibi geldi ama adamlar sadece oyunu satmakla değil sattıktan sonrada para kazanma amaçlı böyle yapmışlar fakat cidden başarılı olmuş.

Asphalt 6 daha iyi gibi geldi bana

- - - Eklendi - - -

Elindeki apk yi paylawirmisin ?

Xelord

Xelord

Üye
Hala yok mu kimsede çalışan bir apk?

[alikan]

[alikan]

Üye
Arkadaşlar telefonumdaki tüm oyunları buradan indirdim ve gerçekten bu forum müthiş ancak bu oyunu ben uzun zamandır beklediğim için satın aldım ve sadece 0.99 dolar yani 1.6 TL gibi bir şey yapıyor. Yanlış anlamayın satın alın demiyorum alan var alamayan var apk'sı bulunuyorken almak istemeyen var, Ancak şunu diyebilirim oyun harika bir şey, baştan aşağı aşırı değişiklik beklemeyin ancak kalite ve görsel açıdan gerçekten müthiş iş çıkarmışlar bugün öğlen 5 gibi indirdim oyunu ve ortalama 4 saat kadar oynadım. Benim çok hoşuma gitti Asphalt 6 ya göre çok daha kaliteli ve çok fark var sizi bir tek arabaya mahkum bırakmıyor yarış stilleri bana biraz NFS The Run'ı anımsattı ondan biraz esinlenmişler ancak bence mutlaka olması gereken bir oyun.

Apk'yı nasıl paylaşacağımı söylerseniz denemeye çalışırım. Oyun anlamında ilk satın almam apk'sına nereden ulaşırım bilmiyorum.

Üst Alt