Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

reaurora

reaurora

Üye
chainfire 3D yükleyerek per app OpenGL settings den asphalt 7 unroll textures, nvidia plugin, dump shaders, depth buffer-24 bit, MSAA-4x MSAA seçerek daha bi zevkli oluyor oyun :D

wolfves

Üye
Hocam acaba oyunun grafikleri ayarlarla oynayıp arttırabilirmiyiz böyle textureler çamur gibi karton gibi herşey ayarları fule alan bi config dosyası falan varsa link verirseniz sevinirim

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam acaba oyunun grafikleri ayarlarla oynayıp arttırabilirmiyiz böyle textureler çamur gibi karton gibi herşey ayarları fule alan bi config dosyası falan varsa link verirseniz sevinirim

İlk mesajda gerekli dosyalara ait linkler mevcut oradan indirebilirsiniz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

cemal1970

Üye
Ya beyler ben bu amz dosyasını çıkaramıyorum biri yardım etsin. glzip de indirdim açılacak bişey yoq içinde

canaytekin

canaytekin

Üye
offical surum cıkmıs google play de

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.

TitaniumBackup ile yedek al :) Sorun olmaz.

cemal1970

Üye

kardeşim amz dosyasının nasıl açtığını sölermisin ben çıkartamıyorum 3 gündür uğraşıyorum ..

PriZm

PriZm

Üye
0,99 $ . fiyatı çok uygun aslında.ben PowerAMP programına 4,99 $ vermiştim.ama hak ediyormu ediyor.inşallah bu official sürümde grafik ve optimizasyon sorunlarını gidermişlerdir.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim amz dosyasının nasıl açtığını sölermisin ben çıkartamıyorum 3 gündür uğraşıyorum ..

Arkadaşım GLZip ile açacaksın ancak bu programı çalıştırabilmek için bilgisayarında java yazılımı olması gerekir.
Ayrıca tekrar hatırlatayım GLZip çalıştırılabilir java dosyasıdır bu nedenle normal windows programları gibi açacaksın (üzerine gelip çift tık yapman yeterli)

Bu arada oyun resmi olarak yayınlandı fiyatıda bana kalırsa çok makul 2 TL'den az eğer imkanın varsa satın al ve böyle işlerle uğraşmana gerek kalmaz.

wolfves

Üye
Ya beyler ben bu amz dosyasını çıkaramıyorum biri yardım etsin. glzip de indirdim açılacak bişey yoq içinde

eğer java yuklu olduğu halde çift tıkla açamıyosan jarfix diye bi program var indir onu çalıştır sonra dene glzipi açmayı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu satın alınmış versiyonun bir videosunu göreydik alma ihtimalimiz var :)

canaytekin

canaytekin

Üye
peki beyler offical surumunun sorunsuz apksı varmı elınızde ?

- - - Eklendi - - -

offical link bıldım buyrun beyler

- - - Eklendi - - -

apk dosyası

- - - Eklendi - - -

daha deneme sansım olmadı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
peki beyler offical surumunun sorunsuz apksı varmı elınızde ?

- - - Eklendi - - -

offical link bıldım buyrun beyler

- - - Eklendi - - -

apk dosyası

- - - Eklendi - - -

daha deneme sansım olmadı

Birlikte bulmuşuz :D Bende eke ekledim.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye

Birlikte bulmuşuz :D Bende eke ekledim.
sımdı denedım asphalt 7 durdu dıye hata verıyor wıfı den dosyada ındırmıyor dogal olarak

- - - Eklendi - - -

ekledıgın apkyıde denedım bundada lıcence gecerlı olmadı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Invalid lisence hatası verdi benim verdiğim :s Senin verdiğini deniyorum :pc:

canaytekin

canaytekin

Üye
bosuna deneme dostum bendekıde hata verıyor

Üst Alt