Hocam acaba oyunun grafikleri ayarlarla oynayıp arttırabilirmiyiz böyle textureler çamur gibi karton gibi herşey ayarları fule alan bi config dosyası falan varsa link verirseniz sevinirim
offical surum cıkmıs google play de
b€n bu amz dosyasını çıkaramıyorum glzip yardımcı olurmusunuz..Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.
Sorun olmaz.Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.
kardeşim amz dosyasının nasıl açtığını sölermisin ben çıkartamıyorum 3 gündür uğraşıyorum ..
Ya beyler ben bu amz dosyasını çıkaramıyorum biri yardım etsin. glzip de indirdim açılacak bişey yoq içinde
eğer java yuklu olduğu halde çift tıkla açamıyosan jarfix diye bi program var indir onu çalıştır sonra dene glzipi açmayı
peki beyler offical surumunun sorunsuz apksı varmı elınızde ?
- - - Eklendi - - -
offical link bıldım buyrun beyler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
apk dosyası
- - - Eklendi - - -
daha deneme sansım olmadı
Bende eke ekledim.sımdı denedım asphalt 7 durdu dıye hata verıyor wıfı den dosyada ındırmıyor dogal olarak
Birlikte bulmuşuzBende eke ekledim.