Asphalt 6 Oyununu yükleyemiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ceycey111

ceycey111

Üye
ben baya denemiştim sonra bi anda yüklendi
şunu dene bi yükleme konumunu telefon hafızası yap sonra indirmeye çalış
yer yok hafıza kartını seçın dicek sonra hafıza kartını seç ve tekrar dene bakalım olcakmı

xxaysan

xxaysan

Üye
benim ki wave 2 sorun yok yukledim aciliyo donma vs. de yok

kayhan53

Üye
arkadaslar bende wave 3 var yeni aldım hemen asphalt tintin vs vs nerde bedava var hepsını yukledım ama oyunlarda inanılmaz bir kasma söz konusu daha once wave 1 vardı ona yukleyıp tıkır tıkır oynadıgım oyunlarda bıle bazen wave 3 te takılma soz konusu ınanılmaz canım sıkıldı nerdeyse sogudum telden bıde 1.4 ghz dıolar ya bı sorun mu var acaba benmı bı yanlıs yapıorum bılen varsa yardımlarınızı beklıyorum..

yorgunazrail

Üye
ben yükledim ama videodan sonra oyundan atıyor,yani acılmıyor varmı bir çözümü

ceycey111

ceycey111

Üye
telefonu kapatıp acın olmazsa *#8740# yapıp cp uart moda alın ama ısınız bıtnce aynı sekılde ap uart moda alın cnku sarjınız cok gıder

----------Eklendi @ 00:33:31 ---------- Yazıldı @ 00:32:17 ----------

arkadaslar bende wave 3 var yeni aldım hemen asphalt tintin vs vs nerde bedava var hepsını yukledım ama oyunlarda inanılmaz bir kasma söz konusu daha once wave 1 vardı ona yukleyıp tıkır tıkır oynadıgım oyunlarda bıle bazen wave 3 te takılma soz konusu ınanılmaz canım sıkıldı nerdeyse sogudum telden bıde 1.4 ghz dıolar ya bı sorun mu var acaba benmı bı yanlıs yapıorum bılen varsa yardımlarınızı beklıyorum..

hafıza kartınız class 6 veya ustu olmalıdır yoksa kasmalar dogaldır

kayhan53

Üye
telefonu kapatıp acın olmazsa *#8740# yapıp cp uart moda alın ama ısınız bıtnce aynı sekılde ap uart moda alın cnku sarjınız cok gıder

----------Eklendi @ 00:33:31 ---------- Yazıldı @ 00:32:17 ----------
ewt sanırım hafıza kartı sorunu olabilkir sipaeriş ettim gelince tekrar deneyecegim tesekkurlerr.....

hafıza kartınız class 6 veya ustu olmalıdır yoksa kasmalar dogaldır

ewt sanırım hafıza kartı sorunu olabilkir sipaeriş ettim gelince tekrar deneyecegim tesekkurlerr.....

feyzammm

feyzammm

Üye
bence yüklemeye değmez çünki çok kasıyo sesler çok kötü aracı yolda tutmak çok zor

beyazsoy

Üye
bence yüklemeye değmez çünki çok kasıyo sesler çok kötü aracı yolda tutmak çok zor
tam tersi dokunmatik telefonların bütün nimetlerini kulanabileceğiniz en ideal oyun hemde ücretsiz. tek sorun wavelerde 3-4 bölüm sonra ramin dolmasından dolayı oynanamıyor. çözümü basit rami boşaltmalısının bunun için teli açıp kapatıyorsunuz hiç bir oyun açmadan direk asphaltı açıyorsunuz. şuan %92 deyim. ilk başta driif bölümleri zorlanıyorsunuz zamanla iyi araba ve kitleri açılınca dirif çok eglenceli oluyor

ceycey111

ceycey111

Üye
Takılma sorununu cp uart moda alarak çözebilirsiniz
ama bu oyunlar yüksek boyutlu olduğu için hafıza kartının okuma hızıda önmli
oyüzden en az class 6 hızında hafıza kartınız olması gerekiyor

dj dede

Üye
usta ben apps tan indiriyom sadece aspalt 6 deģil bütün hd oyunlarda yüklerken hata veriyo yükleme yerim hafıza karti 2.40 gb bos yer var ustalar bi yardim simdiden tskurler

ceycey111

ceycey111

Üye
nasıl bi hata veriyor

hudev

Üye
kendinden düzelir merak etmeyin.benimde başıma geldi.

Üst Alt