asphalt 6 multiplayer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 multiplayer sorunu
oyunda multiplayerde odaya giriyorum yarış başlıyor aracı sürüyorum bi 400 500 metre birden oyundan atıyor c601 telefonum belle yüklü telefonda yüklü olan asphalt version 1.0
eğer başka versiyon teklif edicekseniz entten bulamadım linkiyle beraber verirsenzi daha iyiolur yok başka bir özüm yoluysa dinliyorum .telefonu dah ayeni aldım boyle birşeyle karışlaşmam moralimi bozdu o kadar para saymışız

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
yeni birşey buldum eğer odayı ben kurarsam oyundan atmıyor ama başkasının kurdugu odaya girersem oyundan baglantı hatası diyip atıyor nasıl çözerim bunu

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
güncelll

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bende cözüm bulamadım kendim kuruyorum oyunu atmıyo

E_yedi

Üye
cok oynuyorum aspalt 6 multıplyrı level 12 oldu nadır oluyor. Baglantında hata vardır kardesım . Ama herseferınde atıyorasa oyunda sorun vardır . Sen hangı versıyonu atarsa at duzelmez. Telefonu guncellemn lazım. Bendede real futbol 2010 da yapıyor normal mac vey turnuva kuruyorum yarım saat gıbı gırıs ekranına donuyor . Sılıp yenıden yukledım duzelmedı.

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sıfır aldım 2 hafta once nokia bayiinden adam herşeyi güncel demişti yinede birşey yapmama gerek varmı ? belle yüklü telefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt