Asphalt 5 s60v3

Sponsorlu Bağlantılar

devilmy

devilmy

Üye

burda videosu var daha s60 lara çıkmamış

pmanager19

pmanager19

Üye
yaw bu n95te en sonunda hata werio yuklemio yardım edin yada saglam bi link koyun su oyunda bi dosyamı eksikne ise artık

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu n95te en sonunda hata werio yuklemio yardım edin yada saglam bi link koyun su oyunda bi dosyamı eksikne ise artık

Pata küte dalarsan konuya böyle kalırsın ortada.Uygulama hataı diye ilk konuya ekledim ve defalarca kez konunu kapatılmasını istedim burdan

aslim--

aslim--

Üye
peki neden asphalt 5 linki koyuyorsun arkadaşım :@:@

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Oyunun ÇAlısmadıgı Normal Düşülen Not'a dikkat!

thecentilmen

thecentilmen

Üye
severek oynadığım asphaltın 5 de çıktı süpersin kardeşim

ısland

Üye
adam yamış oraaya boşunaa indirmin die

kademxx

kademxx

Üye
tşk

zeyunal

zeyunal

Üye
bende çalıştı, telefon Nokia E52, dostum fakat oyun Asphalt 5 degil Asphalt 3 !!! yine de sagol. Kolay Gelsin...

bsrbicil

Üye
arkadaş elinesağlık ama 6300 uygunuda bulup eklersen sevinirim

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bir formda daha okumuştum sanırım 3'ün editlenmiş hali :)

pmanager19

pmanager19

Üye
Pata küte dalarsan konuya böyle kalırsın ortada.Uygulama hataı diye ilk konuya ekledim ve defalarca kez konunu kapatılmasını istedim burdan

o zaman kilitlesene su konuyu ibrahim bna msj yetiştirecegine rutben mi yetmio demedi deme ibrahim cok calısmag lazım daha coook :@:@:@

SRCLareon

SRCLareon

Üye
ya arkadasım madem hata veriyo neden koyuyosun buraya oyunu saçma saçma işler yapmayın

habbuj

habbuj

Üye
[sıze=3]arkadaş sen kimi kandırıyonnn yönetici bu konuları onaylamadan önce bir kontrol etsin :@[/sıze]

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3]arkadaş sen kimi kandırıyonnn yönetici bu konuları onaylamadan önce bir kontrol etsin :@[/sıze]

Kardeşim adamın tepesini arttırmayın konustugunu kelimelere dikkat edin aman be size birşey paylaşanda kabahat.Tek bir uygulama hatalı çıktı diye laflara bak sanki para istedik benden bu kadar artık dosya paylaşımı yok
yoneticiyede haber verdim konuya kilit

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Uygulama bozuk konu düzeltilene kadar kilitlendi.

Üst Alt