DiaBLoS™;1024129' Alıntı:Mutluluklar diliyorum![]()
teşekkürler dostum...Dj Airmax™;1026311' Alıntı:allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu ne guzel kızdıgınızdada bır bırınıze hıç sorun çıkartmıyorsunuz altdan almayı bılıyorsunuz zaten anlaşmanın başı bu
İyi ki aşkta kavgalar oluyor. o zaman sevdiğimin daha çok değerini biliyor, onu daha cok seviyorum!Dj Airmax™;1026311' Alıntı:allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu ne guzel kızdıgınızdada bır bırınıze hıç sorun çıkartmıyorsunuz altdan almayı bılıyorsunuz zaten anlaşmanın başı bu
yakında parmaklarımızda olcaklar,şimdilik kutudalar...Dj Airmax™;1027134' Alıntı:yüzük görüyorum avartında ????????

Dj Airmax™;1027952' Alıntı:allah tamamını erdirsin

Allah mesut etsin. Güzel habere çok sevindim. İnşallah hayat sizin için hep güzellikler getirir.Söz ile nişan arasını fazla açmayın, naçizane tavsiyem
![]()

nedenkine?![]()
aileler ne kadar iyi olursa olsun, zor oluyor. hele hele her iki tarafın ailesi de aynı şehirde ise
bu nedenle, nişan-düğün arası uzun olmazsa, daha iyi oluyor. Arıza çıkma ihtimali enaza indirilmiş oluyor. 
ramazandan sonra inş. yapçaz...işin içine aileler karışınca ilişki başkalaşıyoraileler ne kadar iyi olursa olsun, zor oluyor. hele hele her iki tarafın ailesi de aynı şehirde ise
bu nedenle, nişan-düğün arası uzun olmazsa, daha iyi oluyor. Arıza çıkma ihtimali enaza indirilmiş oluyor.
![]()