aşkım beni kahvaltıya çagırırda gitmezmiyim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
Valla bende aşkımı çagırmıştım aynı mah. oturdugumuz için:D Kahvaltı yarıda kaldı :agla

tuba.dmn

Üye
ayy hatırlatma bitanemm yaa nası bi gündü o:S:S ama olsun snnle olann herşeyy çokk güseell iiki warsın bebeeiiimmm:):):op:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mutluluklar diliyorum ;)

omayra

Üye
hım hım hımmmm mis misss ne güzel kahvaltı olsa da yisek şimcik

Pure Life

Pure Life

Üye
allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu ne guzel kızdıgınızdada bır bırınıze hıç sorun çıkartmıyorsunuz altdan almayı bılıyorsunuz zaten anlaşmanın başı bu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dj Airmax™;1026311' Alıntı:
allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu ne guzel kızdıgınızdada bır bırınıze hıç sorun çıkartmıyorsunuz altdan almayı bılıyorsunuz zaten anlaşmanın başı bu

Katılıyorum ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1026311' Alıntı:
İyi ki aşkta kavgalar oluyor. o zaman sevdiğimin daha çok değerini biliyor, onu daha cok seviyorum!

Pure Life

Pure Life

Üye
yüzük görüyorum avartında ????????

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1027134' Alıntı:
yüzük görüyorum avartında ????????
yakında parmaklarımızda olcaklar,şimdilik kutudalar...:)

Pure Life

Pure Life

Üye
allah tamamını erdirsin

Pure Life

Pure Life

Üye
bende merak edıyorum

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
bayramdan önce nasipse söz.daha sonrada nişan yapıcaz,tabi tüm maxicep aileside davetlidir nişana.şimdiden haberiniz olsun...

omayra

Üye
Allah mesut etsin. Güzel habere çok sevindim. İnşallah hayat sizin için hep güzellikler getirir. :) Söz ile nişan arasını fazla açmayın, naçizane tavsiyem :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Solamente

Üye
Allah mutluluğunuzu bozmasın çok hoş bişey yaa:)

omayra

Üye

işin içine aileler karışınca ilişki başkalaşıyor :) aileler ne kadar iyi olursa olsun, zor oluyor. hele hele her iki tarafın ailesi de aynı şehirde ise :) bu nedenle, nişan-düğün arası uzun olmazsa, daha iyi oluyor. Arıza çıkma ihtimali enaza indirilmiş oluyor. :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
işin içine aileler karışınca ilişki başkalaşıyor :) aileler ne kadar iyi olursa olsun, zor oluyor. hele hele her iki tarafın ailesi de aynı şehirde ise :) bu nedenle, nişan-düğün arası uzun olmazsa, daha iyi oluyor. Arıza çıkma ihtimali enaza indirilmiş oluyor. :)
ramazandan sonra inş. yapçaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...