Askı ölümsüz Bilenlerdenim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
benim bilet önlerden olsun demiştim tüh

toprakumit

toprakumit

Üye
Hadi geriden izle :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
özelse ben çıkabilirim yani

*esra_r*

Üye
geldim . başlayalım mı?

toprakumit

toprakumit

Üye
Olabilir :) Son yazdığımı okudunmu :)

*esra_r*

Üye
okudum. kapıları ben kapatmadım... ama siz de taktir edersiniz ki tüm kapıları ardına kadar açmam için daha fazla çaba göstermelisiniz:)

toprakumit

toprakumit

Üye
okudum. kapıları ben kapatmadım... ama siz de taktir edersiniz ki tüm kapıları ardına kadar açmam için daha fazla çaba göstermelisiniz:)
Ama ilk başta çaba göstermem için birazcıkta olsa aralı kapı bırakılır. Bakmam lazım içeride nelerin olduğuna :)

*esra_r*

Üye
reklam mı yapalım yani :megafon: kapıları aralamasak bu şekilde hitap edemezdiniz ;)

*esra_r*

Üye
olması gerektiği gibi yapıyorum :oke:

gerçekten niyetli misiniz siz ?

*esra_r*

Üye
inanmadığım bişeye nasıl niyet edebilirdim ki ? ihtiyaç da duymadım inanmaya ...

toprakumit

toprakumit

Üye
Niyet etmek güzel bişeydir aslında... Her ibadetin başındada niyet vardır. Demekki aşkta ibadete girer. Düşünsenize birini sevmek ve ona değer vermek Aşkla başlar buda bence dünyanın en güzel şeyidir :)

*esra_r*

Üye
aşk sevmekse sevmek nedir ? :ehe:ehe:ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
Sevmek; İnanmaktır, Güvenmektir ve sevdiği kişinin her zaman yanında olmasını bilmektir...
Sizce nedir ?

*esra_r*

Üye
ben tanım kullanmayı sevmem sadece hissederim ve hissettiğim şeyi nasıl nitelendirdiğim önemlidir benim için ...
yaratılışın sebebi aşktır bu felsefeye hep saygı duyarım aşka inanmıyorum derken tamamen beşeri duygulardan bahsediyorum ilahi aşk elbette vardır ... o olmasa yaşam olmazdı...
sizce insanlar bu kadar yüce bi sevgiyi kalplerine sığdırabilirler mi ?

toprakumit

toprakumit

Üye
ben tanım kullanmayı sevmem sadece hissederim ve hissettiğim şeyi nasıl nitelendirdiğim önemlidir benim için ...
yaratılışın sebebi aşktır bu felsefeye hep saygı duyarım aşka inanmıyorum derken tamamen beşeri duygulardan bahsediyorum ilahi aşk elbette vardır ... o olmasa yaşam olmazdı...
sizce insanlar bu kadar yüce bi sevgiyi kalplerine sığdırabilirler mi ?

Sığdırırlar bence. Neden hiç bir Ferhat ile Şirin - Leyla ile Mecnunu bilmiyormusunuz. Eğer onlar aşklarını sizin tabirinizle ebedi aşklarını kalplerine sığdırabildilerse biz neden sığdırmayalım... İşte başa geliyosunuz dediğiniz gibi niyete bağlı dediğiniz...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aşk olsa belki ölümsüz bilinebilir ama artık aşk diye bişeyi bulmak çok zor...eğer bulanlar varsa gerçek ve ölümsüz aşkı şanslı insanlarmış demek ki...güzel şiir paylaşım için tşk... ;)

*esra_r*

Üye
Leyla ve Mecnun'un aşkı da diğerleri de sonunda ilahi aşka dönüştüler.
tasavvufta beşeri aşk bir basamaktır , insanın başka bi insana duyduğu aşk onu yüzeltir ve bu yolda çektiği sıkıntılar onun gerçek aşkı bulmasını sağlar.
niyet hayır olsun sonu da hayır olur elbet ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...