Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
kep gitti!
Doğru kodes'e ...
Askerlikleri de uzadı . Yazık olmuş ...
Âlemsin Engin abi
Disco cezası kaldırıldı Engin abi
Direk mahkeme. Ya Hapis, Ya da en az 2 şer Ay
Hele birde olay medyaya yansıdı ki, öyle küçük bir cezayla yırtamaz garipler
Aynen refikim...Disco cezası kaldırıldı Engin abi
Direk mahkeme. Ya Hapis, Ya da en az 2 şer Ay
Hele birde olay medyaya yansıdı ki, öyle küçük bir cezayla yırtamaz garipler
askeri mahkemede şunlardan yargılanıcaklar
1-askere fiili müdahele
2-askeri disiplin kurallarını alenen ihlal etme
3-toplu eylemde bulunma
iç hizmet kanunu bu suçları işledigi sabit olunan kişilere herbir suç için ayrı ayrı fiilin agırlıgına göre 6aydan üç yıla kadar hapis cezası öngörür burada fiil medyaya da yansıyarak askerin imajını da zedelegi için allah kurtarsın diyorum başka bişey demiyorum
Yeni tertipleri daha bot bağlamadı desene Ali abi
Ya ben ... kavga etmiştim içtimada... 3 yıldız başucumuzda... Allah'ım o gün aklıma geldi...aynen en az üçer yıl yatarlar
Astek miydin?valla gökçen bizim taburun s1 yazıcıları az çekmedi benden
Astek miydin?
Ya ben ... kavga etmiştim içtimada... 3 yıldız başucumuzda... Allah'ım o gün aklıma geldi...Ama dövüp hıncını alınca disipline filan vermedi bizi ha birde s1 yazıcısıyım her dakika muhatabım yani komutanla ayırt etmiyor mübarek destekli destekli indiriveriyor vallahi.
Demek ki kaderimizde varmış refikim. Ama ben bir kez yedim ya çok şükür başka olmadı.Ya s1 yazıcıları heryerde aynı zulümlerimi görüyor
Benim çok sevdiğim tertibim s1 yazıcısıydı. Başlarında gıcık bir komutan vardı (Rütbesini boş verin) hergün dayak yerdi garibim
Vay bölük çavuşu olunca iş değişiyor tabi abi, Vesselam mum gibi yapmışsındır bölüğü...bölük çavuşu astek olsam kimse takmaz ki piyadede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?