Askere gitsem mi? gitmesem mi?

Askere Git Mümkünse Kışladan Dışarı Çıkarmasınlar

DiaBLoS

Admin
Aslanı kediye boğdururlar kardeşim rahat ol ..

DiaBLoS

Admin
Aynen öyle kardeşim ..
Askere gidince daha net anlayacaksın ..

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben askerliği az çok öğrendim bize bir eğitim yaptırıyolardı k**mızdan ter akıyordu yazın sıcağında tam yemeğe giderken bizi yere yatırıp 40 derece sıcaklıkta güneşte yarım saat yerde bıraktılar

Hee Anladım Şimdi Ben Askere Gidene Kadar Robotlu Askerlik Sistemine Geçerler

DiaBLoS

Admin

Ne eğitimidir bu ?

gerçekten bende merak ediyorum bazı şeyleri soracağım da insanın aklına böyle konuştun mu bi ton düşünce geliyor

zaza

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3075684' Alıntı:
Ne eğitimidir bu ?
bu özel eğitim aslında anlatması uzun ama özetleyebilirim ben polis olmaya gittim hiç bilmediğim adını duymadığım bir birime aldılar beni 38 günlük hızlandırılmış bir eğitim gördüm yani bu birimdekiler gibi hızlı atak çevik ve dayanıklı olmak için 38 gün içinde 45 kilodan 42 kiloya indim aradan 2 yıl geçti şuan 40 kiloyum hani askere almasalar benim için şu yönden iyi çünkü galiba askerlikte 3 aylık sıkı bir eğitim var bizimki kadar olmasada bu 3 ay boyunca en kötü işler hep sende amele durumdasın ama bi yandanda askere gitmezsem istifa hakkım yok yani tam bir çorba içindeyim

Boy kilo oranı var biliyorsundur.

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Boy kilo oranı var biliyorsundur.
evet 50 den aşağısı genelde gitmiyor 48 falan olursan 2 litre su içirip seni 50 kilo yaparlar ama bana kaç litre içirselerde kurtarmaz ama bir yandanda gitmek istiyorum bakacaz hele 2012 gelsin

askere git bence gitmessen kız vermezler sonra