Askere Gidiyorum **Söğüt Jandarma Ulaştırma**

Praetor

Emekli Yönetici
Ne konuymuş arkadaş
İnternette Bilecik Söğüt jandarma yazan buraya geliyor

arkadaşımda orda yapmıştı güzel yer diyodu yanlış bilgi vermeyelim

Nadir

Emekli Yönetici
millet geyik yapacak yer arıyor.en uygun konu burası..

Catty

Emekli Yönetici
Konu fazla uzamadı mı ?

Ben hortlatmaktan ceza aldığımı bilirim

Catty

Emekli Yönetici
Zaten herşey adminlerin isteğine bağlı

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar burası konu dışı, konu dışı muhabbetleri burada yapıyoruz.
Ama burada da olsa, konuşulan bir konuda "eee daha daha nasılsınız" demek konuyu açan kişiye de foruma da saygısızlıktır.

Sohbet edebilirsiniz.
Ama, konuyla alakalı olduğu sürece.
Lütfen konuya devam edelim.

Ali abi az çok bilgi vermiş orası hakkında oraya gidicek kişilerde yararlanabilir

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ya bu bilecik söğüt ulaştırma hakkında çok kötü şeyler duydum yemekleri kötü,yatakhaneler berbat gibi.. benimde kardeşim gidiyor üç gün sonra nasıl bir sistemdir bu nasıl bir düzendir bu ya ..

Allah yardımısı olsun... Askeriye'de sistem aramamak gerekir. Camları kırık koğuşlarda -3 derecede üzerine bir tane battaniye bulduysan senden kralı yok..

yaaa offf moralim hepten gitti soğuktan ölücek hepsi ya yazıları okudukça ağlıyorum ya...inşallah hepsi sağ salim m görevlerini yapıp gelirler....

yaaa offf moralim hepten gitti soğuktan ölücek hepsi ya yazıları okudukça ağlıyorum ya...inşallah hepsi sağ salim m görevlerini yapıp gelirler....
Ben dağlarda yaptım askerliğimi ne soğuklar gördük. Merak etmeyin doğu'da kış ortasında soğuktan ölen hiçbir asker olmadıysa batı'da hiç olmaz. Haline binlerce kez şükretmelisin....

Samsunspor

Emekli Yönetici
Asker Ocağı Peygamber Ocağıdır .. Doğuda Ne Karlar Ne Buzlar Gördük .. Parmaklarımız Tüfeğe Yapışırdı .. Bir Kez Olsun Hasta Olmadım .. Tek Bir Kez Öksürmedim .. Bugün Çağırsınlar Herşeyi Bırakıp Atlar Giderim .. Dedim Ya ....,

Asker Ocağı , Ana Kucağı Değil .. Peygamber Ocağıdır... Vatan Sağolsun .