slm kardeş bende Bilecik/Söğüt'e Jandarma ulaştırma olarak düştüm s_u_sk_u_n@hotmail.com eklersen konuşuruz tanışırız bir birimize yardımcı olabiliriz harkese iyi günler 89/4 tertiplerime hayırlı teskereler
yanii ata senin yüzünden doğru söylediğim ve yazdığım tezkere yi artık karıştırıyorum... zaten bulanık bi hafızam var....şimdiye kadar gayet normal yazıyodum ama artık yazarken bi düşünüyorum tezkere miydi ? teskere miydi ? yok yok tezkereydi yaa diye...
vakti evvelinde ben de türkçe ye harflere ve anlamlara çok dikkat ederdim ama hayat işte naparsın bu çarpık düzenin içinde buluyosun kendini...
neysee hayırlı tezkereler kardeş...tez zamanda bitirir dönersin umarım...Allah kolaylık versin...
slm kardeş bende Bilecik/Söğüt'e Jandarma ulaştırma olarak düştüm s_u_sk_u_n@hotmail.com eklersen konuşuruz tanışırız bir birimize yardımcı olabiliriz harkese iyi günler 89/4 tertiplerime hayırlı teskereler
Allah başka dert vermesin kardeşim.
Söğüt zor yer. Neyseki ben 10 gün kaldım orada. Ha unutmadan, bazı sınavlara gireceksin. Direksiyon sınavı, sağlık testi vs. Ayrıca bilgisayar başında araba bile sürdürüyorlar. Bu testleri geçemeyenleri Bilecik'teki diğer jandarma eğitim birimlerine gönderiyorlar. Ben sağlık sorunum yüzünden elenmiştim. Ama fırsatını bulursan sende kaç. Kaçarsan da Bilecik merkezdeki Tugay'a gitmeye çalış. Diğerlerine göre en rahatı orasıdır.
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı