Aşk Yaş Tanırmı / Sorulara Cevap Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
eveeeettt...
konuya dönecek olursak arkadaşlar, "aşk engel tanımaz";) diyorum,
cepten arıyorum, kapatıyorum...:ehe başka da bişi demiyorum... :ehe

iremm

iremm

Üye
Bayanlar Kendinizden Küçük Erkek Arkadaşıyla Çıkarmısınız? hayır
Bayanlar Kendinizden Kaç Yaş Büyük Erkekle Çıkarsınız? kendimden büyük bir erkekle çıkarım en fazla arada 5 yaş olacak daha büyüğüyle çıkmam
ayrıntısıyle cvp vermek gerekirse kendimden büyük bir erkekle çıkarım çunku karşımdaki insanın olgun olmasını isterim ondan bişiler öğrenirim avantaj sağlar yani ama nedense benden küçük bir erkekle çıkmak istemem hadi 1 veya 2 yas olsa tamam da 5 yaş falan çok fazla yaa

thebora

Üye
bencede erkek,bayandan birkaç yaş daha büyük olmalı ama çokta yaş farkı olursa oda iyi değil bence anlaşma ve uyum sağlamak açısından

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yaf kafalar uyussun yeter yaf
bunun için ne yapıyoruz????
kafalara uyusturucu vuruyoruz :kop:

sahin_k

sahin_k

Üye
yasın ne onemı var askta ben kendımden 8 yas kucuk bırıyle cıkmıstım ama sonradan kızın daha buyumedıgın anlamıstım ve bıttı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yaş farkı belli bir süre sonra fikir ayrılıklarına neden oluyor.Bana göre yaşında tabiki etkisi çok büyük.3-4 yaş bence fazla.

omayra

Üye
Arada bir "nesil" atlayacak kadar büyük yaş farkı bulunan çiftlerin ilişkisinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Kadınların erkeklerden büyük olması da başta sorun yaratmayabilir ama uzun vadede tehlikeli :) Mümkünse aynı yaşlarda olunmalı veya 5 yaşa kadar yolu var en fazla :)

iremm

iremm

Üye
Arada bir "nesil" atlayacak kadar büyük yaş farkı bulunan çiftlerin ilişkisinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Kadınların erkeklerden büyük olması da başta sorun yaratmayabilir ama uzun vadede tehlikeli :) Mümkünse aynı yaşlarda olunmalı veya 5 yaşa kadar yolu var en fazla :)
:alkis

leiche

leiche

Emekli Yönetici
aşkta mantık yoktur zaten

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
sordugum sorulara bir türlü cvp veremiyorum :ss

benden ne kadar büyük olursa olsun aramızda sorun olmuyacagına sevinmek sadece güzel...

daha dün kendimden büyük kızla çıkmak istememe gruruna kapılmış biriyken şimdi o gruru attım çöpe...

çok küçük engellerden sonra birazda zaman umarım şey inş olur:utan:utan:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sordugum sorulara bir türlü cvp veremiyorum :ss

benden ne kadar büyük olursa olsun aramızda sorun olmuyacagına sevinmek sadece güzel...

daha dün kendimden büyük kızla çıkmak istememe gruruna kapılmış biriyken şimdi o gruru attım çöpe...

çok küçük engellerden sonra birazda zaman umarım şey inş olur:utan:utan:ehe

umarım hersey istediğin gibi olur dostum ;)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Valla 3-4 yaş önemli değil ama 6'dan sonrasınsda aşk yaşı tanımaya başlıyor.

derya_demet

derya_demet

Üye
aşkın elbette yaşı vardır bana gore ben kendımden küçük kimseyle cıkmam benden olgun olcak

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Erkekler Kendinizden Büyük Bayanlarla Çıkarmısnız?evet geçen sene çıktım
Erkekler Kendinizden Kaç Yaş Küçük Kızla Çıkarsınız? Şu anda 2 yaş küçükle çıkıyorum

omayra

Üye
Erkekler Kendinizden Kaç Yaş Küçük Kızla Çıkarsınız? Şu anda 2 yaş küçükle çıkıyorum

senin yaşın kaç ki? :blink:o_O

iremm

iremm

Üye
masallah senin yas 16 değil miydi yaw senin 20 li yasları düşünemiyorum :D

Üst Alt