çok haklısın gülesin burası türkiye almanyada cokk var ferret'in dediğinden ama çok sacma bi düşünce yinedeferret sen türk kızlarını almanya kızlarıyla karıştırdın sanırsam...
sarı ve uzun saçlı kız ortalıkta çokca görülebilir ama çoğu çakma...
olgunluk saçla, başla vs olsadı... ohooooooooooo...
çok sacma hem guzel hem akıllı kadın cok var ama galıba sana hiç denk gelmio şans işte belkı bigün bulursunAkıl olarak olgun bi bayan bulmak imkansız..Onun yerine Güzelliği tercih ederdim..![]()

sayısal lotodaki şans bile daha fazla 49/ 6çok sacma hem guzel hem akıllı kadın cok var ama galıba sana hiç denk gelmio şans işte belkı bigün bulursun![]()
çok sacma hem guzel hem akıllı kadın cok var ama galıba sana hiç denk gelmio şans işte belkı bigün bulursun![]()

Doğru olgunluk sadece saçla olmass...
Bence Olgunluk, vücut hatlarının karşı tarafı nasıl etkilediği göz önüne alınarak
hesaplanmalıdır![]()
yav şaka yapıyorum yaww olurmu öyle şeyyolgunluk anlayısın beni cok sasırttı nazy

korkuyosun demmeki ozaman deme çok zor bulunur yada yok gıbı anladın arkadaşımBana denk geliyorda ben istemiyorum..Akıllı kadın zarar demek..saf olacak ki kandıracaksın![]()
yav şaka yapıyorum yaww olurmu öyle şeyy
seninde espiri anlayışın beni çook çok şaşırttı![]()

heh bak ne de güzel itiraf ettin... ağzınla yakalandın...
Bana denk geliyorda ben istemiyorum..Akıllı kadın zarar demek..saf olacak ki kandıracaksın![]()

heh bak ne de güzel itiraf ettin... ağzınla yakalandın...
o zaman yok saçı uzun aklı kısa falandı filandı savunamazsın...
saf kadın yoktur, istediğini elde etmek için zaman zaman saf ayağına yatan kadın vardır...
yaw bak olmuyo böle, yine sırlardan birini açık ettirdiniz bana...![]()

hımm espiriymiş demekki benim espri anlayısım kıt![]()
kızmana neden olduysam özürdlerim
nasıl da hemen fikriniz değişti kadınlar gerektiğinde öyle zeki olurlarki.Pffs bu konu uzar en iyisi escape çekeyim![]()
kızmana neden olduysam özürdlerim
bu arada neden kızdın buda beni çok şaşırttı![]()

gerekmediği zamanlar ne oluyor pekinasıl da hemen fikriniz değişti kadınlar gerektiğinde öyle zeki olurlarki.

hıııııııı şakamıydı bak busefer gerçekten şaşrıdımsende hiç sakadan anlamıyon ha bak buda beni sasırttı![]()

saf kadın yoktur, istediğini elde etmek için zaman zaman saf ayağına yatan kadın vardır...
çok ayıp nazy...gerekmediği zamanlar ne oluyor peki
back zekalımı![]()