Aşk Yaş Tanırmı / Sorulara Cevap Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
Ben olgunluk saçla vs.. oluyor demedim ki zaten..aksine saçı uzun aklı kısa mantığını savunuyorum :ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ya evet bende diyorum ndn bu erkekler saç uzatıyo... açıklama getirdiğin için saol... :)
bende uzun saçın akılla alakasının olmadığı mantığını savunuyorum...

CEREN

CEREN

Üye
ferret sen türk kızlarını almanya kızlarıyla karıştırdın sanırsam...
sarı ve uzun saçlı kız ortalıkta çokca görülebilir ama çoğu çakma...
olgunluk saçla, başla vs olsadı... ohooooooooooo...
çok haklısın gülesin burası türkiye almanyada cokk var ferret'in dediğinden ama çok sacma bi düşünce yinede

Nazy

Nazy

Üye
Doğru olgunluk sadece saçla olmass...
Bence Olgunluk, vücut hatlarının karşı tarafı nasıl etkilediği göz önüne alınarak
hesaplanmalıdır:ehe

CEREN

CEREN

Üye
Akıl olarak olgun bi bayan bulmak imkansız..Onun yerine Güzelliği tercih ederdim..:ehe
çok sacma hem guzel hem akıllı kadın cok var ama galıba sana hiç denk gelmio şans işte belkı bigün bulursun:ehe

Nazy

Nazy

Üye
FerreT

FerreT

Üye
çok sacma hem guzel hem akıllı kadın cok var ama galıba sana hiç denk gelmio şans işte belkı bigün bulursun:ehe

Bana denk geliyorda ben istemiyorum..Akıllı kadın zarar demek..saf olacak ki kandıracaksın :blush:

CEREN

CEREN

Üye
allah alllah sen öylesan size hiç denk gelmemiş vallah bak şimdi üzüldüm sizin adınıza

neslein

neslein

Üye
Doğru olgunluk sadece saçla olmass...
Bence Olgunluk, vücut hatlarının karşı tarafı nasıl etkilediği göz önüne alınarak
hesaplanmalıdır:ehe

olgunluk anlayısın beni cok sasırttı nazy

FerreT

FerreT

Üye
Pffs bu konu uzar en iyisi escape çekeyim :cool

CEREN

CEREN

Üye
Bana denk geliyorda ben istemiyorum..Akıllı kadın zarar demek..saf olacak ki kandıracaksın :blush:
korkuyosun demmeki ozaman deme çok zor bulunur yada yok gıbı anladın arkadaşım

dreamgirls

dreamgirls

Üye

heh bak ne de güzel itiraf ettin... ağzınla yakalandın...
o zaman yok saçı uzun aklı kısa falandı filandı savunamazsın...
saf kadın yoktur, istediğini elde etmek için zaman zaman saf ayağına yatan kadın vardır...
yaw bak olmuyo böle, yine sırlardan birini açık ettirdiniz bana...:):P:

neslein

neslein

Üye
heh bak ne de güzel itiraf ettin... ağzınla yakalandın...
o zaman yok saçı uzun aklı kısa falandı filandı savunamazsın...
saf kadın yoktur, istediğini elde etmek için zaman zaman saf ayağına yatan kadın vardır...
yaw bak olmuyo böle, yine sırlardan birini açık ettirdiniz bana...:):P:
:kop:

Üst Alt