Aşk mı Saygı mı...?

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk mı saygı mı

• Aşk mı

Kullanılan: 10 38.5%
  • Saygı mı

Kullanılan: 16 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anam konuyu corba yapmıssınız :ehe

Nazy

Nazy

Üye
ya işte tek başına aşk olmaz (içinde saygı olmayan) ama tek başına saygı ile ilişki olur (zamanla o sevgiye ya da alışkanlığa döner adını sen koy ama olur işte) :)
olmaz önce aşk olmalı
saygı zaten her insanda olması gereken bişey yaaa
zaten ana okulundan beri bu öğretiliyor bize büyüklere saygı küçüklere ve manitaya sevgi

"aaa bu çook saygılı hemen ilişki içerisine girelim" diyen birini gördünmü hiç

ama birine karşı aşka dair birşey hissedersen saygı zaten otomatikman varolur aranızda
bu böyledir

--------------- Ekleme ---------------

abi dediğin doğru aşksız ilişki olmasın daha iyi ama bir ilşkinin saygı boyutu olmalı kişiler istediği gibi birbirne hakaret ve aşşalayıcı sözler söylememeli bunu yapmakda ilişkide saygı gerektirir.
zaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etme:) sen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni:)

anam konuyu corba yapmıssınız :ehe
ne çorbası ya
konu ile alakasız birşeymi okudun biz bilmeden:d:

zibidi39

zibidi39

Üye
once para olmaı sonra hıc bırı olmasada olur:D

bence aşk once baslar sonra saygı duyarsın yada saygı duydugun bırıne asık olursun cok karısık yahu en ıyı para olsun gerısı zaten gelır:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ya ztn aşkı inkar eden yok...aşk güzel bişi sonunda acı verse bile ama saygının olmadığı yerde hiç bişi kalmaz onu diyoruz biz...o aşk ta ölür yani arada saygı yoksa...tabiki de aa şu çocuk çok saygılı dur gidip aşk yaşiym demezsin ama bu çocuk çok saygısız bu ilişki olmicak diyip ilişkini bitirebilirsin...bi ilişki üzerinde saygının daha çok payı var demek istiyorum...

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olmaz önce aşk olmalı
saygı zaten her insanda olması gereken bişey yaaa
zaten ana okulundan beri bu öğretiliyor bize büyüklere saygı küçüklere ve manitaya sevgi

"aaa bu çook saygılı hemen ilişki içerisine girelim" diyen birini gördünmü hiç

ama birine karşı aşka dair birşey hissedersen saygı zaten otomatikman varolur aranızda
bu böyledir

zaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etme:) sen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni:)

ne çorbası ya
konu ile alakasız birşeymi okudun biz bilmeden:d:
yaa yokta benım gbı kısa öz yazın yanı kocaman satırlar falan kendımı össde paragraf sorusu çözcek gıbı hıssettım :sopa:gece gece felsefık konusmalar cok karısık gelıyor:hmmm

Nazy

Nazy

Üye
Ya ztn aşkı inkar eden yok...aşk güzel bişi sonunda acı verse bile ama saygının olmadığı yerde hiç bişi kalmaz onu diyoruz biz...o aşk ta ölür yani arada saygı yoksa...tabiki de aa şu çocuk çok saygılı dur gidip aşk yaşiym demezsin ama bu çocuk çok saygısız bu ilişki olmicak diyip ilişkini bitirebilirsin...bi ilişki üzerinde saygının daha çok payı var demek istiyorum...
21. yüzyılda saygısız birini bulmak zaten son derece zordur
saygı her insanda olması gereken birşey 5.kez söyledim bunu:D
nasılki herkezin evinde tuz var
saygıda öyle birşey, her insanda olması gereken birşey(6 oldu biliyorum:ehe)
ama her evde aşk yokk:)
bu yüzden saygı, aşk ile kesinlikle yarışamaz

yaa yokta benım gbı kısa öz yazın yanı kocaman satırlar falan kendımı össde paragraf sorusu çözcek gıbı hıssettım :sopa:gece gece felsefık konusmalar cok karısık gelıyor:hmmm
sabah oku güzelim ozaman:aha:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saygı olması gereken ama günümüzde bi çok kimsede kaybolmuş olan bişi...o yüzden de aşk ölmüş..çevreye bakıp gözlemlediğimde aşkların günübirlik sürdüğü ilişkiler görüyorum ve bunun temelinin kaybolan saygıya dayandığını düşünüyorum...

Alicim senin söylediğin aşk gerçek olan aşk ve lale devrinde kalan aşk...günümüzde rastlanılması zor olan bi aşk... (hiç yok deil tabi)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Amma tartıştınız he sanki ucunda ölüm var :D Benim gibi lafını söyle git :D :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ay ben uyuyayım:blink::blink:sabah işe gıtcem hadı herkese iyi geceler siz askla kalın saygı bana kalsın:haha:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
görünüşe bakılırsa sende gidemedin:D

kaza geliyorum demezya,buda onun gibi birşey
abi e-posta yağmuruna tuttu bu konu beni geri dönmek zorunda kaldık :D

Nazy

Nazy

Üye
abi e-posta yağmuruna tuttu bu konu beni geri dönmek zorunda kaldık :D
acemi forumcu seni:ehe
ayarlarını yapsana, maxicep gibi kalabalık bir platformda
böyle bir konuya e-posta aboneliği yapılırmı:box

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
yok bile bile yaptık zaten.yazdığım yazıyı takip etmeyi severim ;) sözümün arkasında durmayı sevdiğim gibi ;)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
habire sayfa yenilemektense bu yöntemi tercih ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt