Nazy
Üye
sadece tavsiyehabire sayfa yenilemektense bu yöntemi tercih ederim.
tercih seninsadece tavsiyehabire sayfa yenilemektense bu yöntemi tercih ederim.
tercih seninzaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etmesen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni
![]()

Kesinlikle.. Öncelikle saygı olmalı. Karşındaki insanı incitmek istememeli insan. Laflarıyla olmasa bile tavırlarıyla üzen birisi beni sevse ne olurrrr sevmese ne olur.Ya ztn aşkı inkar eden yok...aşk güzel bişi sonunda acı verse bile ama saygının olmadığı yerde hiç bişi kalmaz onu diyoruz biz...o aşk ta ölür yani arada saygı yoksa...tabiki de aa şu çocuk çok saygılı dur gidip aşk yaşiym demezsin ama bu çocuk çok saygısız bu ilişki olmicak diyip ilişkini bitirebilirsin...bi ilişki üzerinde saygının daha çok payı var demek istiyorum...
saygı olması gereken ama günümüzde bi çok kimsede kaybolmuş olan bişi...o yüzden de aşk ölmüş..çevreye bakıp gözlemlediğimde aşkların günübirlik sürdüğü ilişkiler görüyorum ve bunun temelinin kaybolan saygıya dayandığını düşünüyorum...
Alicim senin söylediğin aşk gerçek olan aşk ve lale devrinde kalan aşk...günümüzde rastlanılması zor olan bi aşk... (hiç yok deil tabi)
işte yorum budur. Konu dışı yazmayınkonu çorba oldu beyler.![]()

Tabiki Aşk
Kimselere, çok saygılı diye aşık olamassınız
Ama aşık olduğunuz kişiye, siz istemeseniz bile zorla saygılıdır kalbiniz
Saygı, zaten insanı insan yapan özelliklerden biri, yani normal şartlarda her insanda bulunması gereken birşey
ama Aşk her insana nasip olmayan ve saygınnın da en mükemmelini içinde barındıran bir ... bir... nedirr.... bilmem
sığmaz işte kelimelere aşk![]()
O zaman bir ilişkide saygısızlık oluyorsa yani sevgilisine laf söyleyebiliyorsa bu onun duyduğu şeyin aşk olmadığının göstergesimidirĄRMOЙİ;2733988' Alıntı:yorumlara baktımda baya bir uzamış konu yukardaki arkadaş haklı kesinlikle..ben yorumumda ikisininde birbirini tamamlayıcı bütün olduğunu yazdım hala da ısrarlıyım ama bir sıraya koymak gerkiyorsa mutlaka birinin ön planda olması gerekiyorsa o da aşk dır kesinlikle..gerçekten aşık olan insan hep karşısındakinide düşündüğünden bencilliği bir tarafa iter karşısındakini tercihlerini onu çok sevdiğinden ister istemez kabul eder sonradan saygı kendiliğinden gelişir zaten..haa eğer saygı yoksa ne kadar aşk olursa olsun kısa süredeilişki sona erer..önce aşk sonra saygı ikisinden birinin yokluğu ilişkinin kısa süreli olmasına sebep olur...
Bu arada bir soruda benden, bu yorumları yazan arkadaşlardan kaçı grçekten aşık oldu? Aşık olurken saygıyı ne kadar göz önünde bulundurdular? hangisine öncelik verdiler daha doğrusu..

O zaman bir ilişkide saygısızlık oluyorsa yani sevgilisine laf söyleyebiliyorsa bu onun duyduğu şeyin aşk olmadığının göstergesimidir![]()