olmaz önce aşk olmalıya işte tek başına aşk olmaz (içinde saygı olmayan) ama tek başına saygı ile ilişki olur (zamanla o sevgiye ya da alışkanlığa döner adını sen koy ama olur işte)![]()
zaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etmeabi dediğin doğru aşksız ilişki olmasın daha iyi ama bir ilşkinin saygı boyutu olmalı kişiler istediği gibi birbirne hakaret ve aşşalayıcı sözler söylememeli bunu yapmakda ilişkide saygı gerektirir.
sen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni
ne çorbası yaanam konuyu corba yapmıssınız![]()

büyük konuşmak istemiyorum ama ben almimzaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etmesen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni
![]()
kalsınyaa yokta benım gbı kısa öz yazın yanı kocaman satırlar falan kendımı össde paragraf sorusu çözcek gıbı hıssettımolmaz önce aşk olmalı
saygı zaten her insanda olması gereken bişey yaaa
zaten ana okulundan beri bu öğretiliyor bize büyüklere saygı küçüklere ve manitaya sevgi
"aaa bu çook saygılı hemen ilişki içerisine girelim" diyen birini gördünmü hiç
ama birine karşı aşka dair birşey hissedersen saygı zaten otomatikman varolur aranızda
bu böyledir
--------------- Ekleme ---------------
zaten aşk bu aşağıllayıcı sözleri engeller merak etmesen hele bi aşık ol ondan sonra anlıcan beni
ne çorbası ya
konu ile alakasız birşeymi okudun biz bilmeden![]()
gece gece felsefık konusmalar cok karısık gelıyor
21. yüzyılda saygısız birini bulmak zaten son derece zordurYa ztn aşkı inkar eden yok...aşk güzel bişi sonunda acı verse bile ama saygının olmadığı yerde hiç bişi kalmaz onu diyoruz biz...o aşk ta ölür yani arada saygı yoksa...tabiki de aa şu çocuk çok saygılı dur gidip aşk yaşiym demezsin ama bu çocuk çok saygısız bu ilişki olmicak diyip ilişkini bitirebilirsin...bi ilişki üzerinde saygının daha çok payı var demek istiyorum...

)
sabah oku güzelim ozamanyaa yokta benım gbı kısa öz yazın yanı kocaman satırlar falan kendımı össde paragraf sorusu çözcek gıbı hıssettımgece gece felsefık konusmalar cok karısık gelıyor
![]()

Aslında zor olan o saygılı birini bulmaktır21. yüzyılda saygısız birini bulmak zaten son derece zordur

geldiğinde sana sormuyor zatenbüyük konuşmak istemiyorum ama ben almimkalsın

her önüne gelen saygılıyaAslında zor olan o saygılı birini bulmaktır![]()
ya sorar sageldiğinde sana sormuyor zaten![]()

görünüşe bakılırsa sende gidemedinAmma tartıştınız he sanki ucunda ölüm varBenim gibi lafını söyle git
![]()
![]()

kaza geliyorum demezya,buda onun gibi birşeyya sorar sa![]()
abi e-posta yağmuruna tuttu bu konu beni geri dönmek zorunda kaldıkgörünüşe bakılırsa sende gidemedin
kaza geliyorum demezya,buda onun gibi birşey

acemi forumcu seniabi e-posta yağmuruna tuttu bu konu beni geri dönmek zorunda kaldık![]()

http://www.maxicep.com/profil/yok bile bile yaptık zaten.yazdığım yazıyı takip etmeyi severimsözümün arkasında durmayı sevdiğim gibi
![]()