Aşk Mı ? - Gurur Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk mı ? - Gurur mu ?

• Aşk

Kullanılan: 21 77.8%
  • Gurur

Kullanılan: 6 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
AŞK İçin Gururumu Ezdim Çoğu Zaman Genede Ezerim...Ama Bu Demek Değildir ki Karaktersiz Bir İnsanım...Eğer Çok Seversem 1000 lerce Kişinin Önünde Diz Çöker Evlenme Teklifi Ederim...Hiçte Utanmam

Pure Life

Pure Life

Üye
AŞK İçin Gururumu Ezdim Çoğu Zaman Genede Ezerim...Ama Bu Demek Değildir ki Karaktersiz Bir İnsanım...Eğer Çok Seversem 1000 lerce Kişinin Önünde Diz Çöker Evlenme Teklifi Ederim...Hiçte Utanmam
Gerçekden seven senin gibi sever arkadaşım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Helal olsun;)

arslansem

arslansem

Üye
Yeri geldiği zaman farklı seçenekler seçilmeli.Kişisine ve değecek insana bağlı bi durum ;)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Gurur tabii ki yahu.

--------------- Ekleme ---------------

Gurur ama bende herkesin önünde birine evlenme teklifi ederim hatta bundan 15 gün önce sevgilim için intihar ettim,ama ölmedim.:(

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben aşk diyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağol Admin'im..Önemli bir durum yok ama yine de teşekkür ediyorum.:)

Atakan

Atakan

Üye
Grur tabii ki

enes-kys

enes-kys

Üye
aşk ;)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tabiki aşk
insanlar aşkları için neler yapmamış
ferhat dagları delmiş
mecnun çölleri aşmış bunların yanında gurur durabilirmi.
Alıntı: DeadSiLeNCe göndermiş. >
Ancak yaşayan bilir.

ne güzel söyledin ancak yaşayan bilir.Çok dogru....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tabiki aşk gerçek seveni bulduktan sonra gurur boş

--------------- Ekleme ---------------

tabiki gururda yerine göre değişir her yapılanda gurura yedittirilmez

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Gurur Bencee ! Aşk İçin Gururu Ezersen Aşk Seni Terkederse Gururunda Onla Gidecektir Geride Hiç bişey kalmayacaktır !!

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Gurur Bencee ! Aşk İçin Gururu Ezersen Aşk Seni Terkederse Gururunda Onla Gidecektir Geride Hiç bişey kalmayacaktır !!
Fakat gurursuzluğun da o yok alan Aşkla gidecektir :)
Bence Aşk, Aşkın gururu olmaz ama gerçek Aşk tabiki :)
Genel yorumumdur :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gerçek aşk sözkonusu olduğunda insan canını bile düşünmüyor bazen, gururunu mu düşünecek?
Gururum canımdan öenmlidir edebiyatı yapmayınız lütfen. :ehe

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Love...

Penelope

Penelope

Üye
Yaşadıklarına bağlı .Eğer karşındaki hakediyorsa aşk , haketmiyorsa gurur. Ama ben aşkın galip gelmesinden yanayım . :)

aLone

aLone

Üye
gurur yapıp sürünmektense 'aşkı' tercih ederim ki kaç kere gurumu ezdirmişimdir başka konularda gururlu olunabilir o ayrı ama aşkta gurur yapmakta pek işe yaramıyo

canish

Üye
bence aşk. niye soracak olursanız? çünkü ben 5 yıl önce sevdiğim kıza gurur yaptım ve yanlış yaptığımı gördüm. onu 5 senedir ki unutamadım. ve unutmaya da her halde niyetim yok. gurur çok kötü bir şeydir. her zaman için karşı tarafın hep geri adım atmasını beklemeyelim. biraz da biz geri adım atalım. umarım yazdıklarımdan anlamlı bir şey çıkarırsınız. teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt