Aşk acısı çekenler buraya gelsin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Yazımı iyi okuyup anladığından şüpheliyim dostum!

- - - Eklendi - - -

Ask nefretten doğar demedim Askın getirdiği karşındakinin sana yaşattıkları ve bunun sonucunda aşktan nefret tiksinti bir durum haline gelmeye başladığını ve bu durumdan bir an önce kurtulup aradaki saygının sadakatin bitmemesi gerektigini savunuyorum saygı biterse gerisi ego tarminidir bence

- - - Eklendi - - -

Dostum bilirim seneki duyguyu ben 1 hafta degil 3 sene uğraştım üstelik onda kendince üstünlük kurma egosu vardı hep ben kısmalıydım ona gore ama bana yaptıgı seyler kabul edilemezdi artik 3 sene dayandım ve artik sen yoluna ben yoluma dedim bir kac gun önce ve durma arıyor beni cunku beni kaybetmek istemiyor sürünmemi istiyor!

aşık olunan insandan nefret edilmez.

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
İyi insan lafın üzerine mı desem yoksa ....... Kızdan mesaj geldi :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Evet ama ınsanda biraz vicDan olucak.
doğru ama vicdanı olmayana yol yakındır her zaman bırakıcan gidicekse gidicek. intikam almak istiyorsan da alıcaksın her türlü :D

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

aşık olunan insandan nefret edilmez.
Ben ediyorum abi ettirdi çünkü

- - - Eklendi - - -

doğru ama vicdanı olmayana yol yakındır her zaman bırakıcan gidicekse gidicek. intikam almak istiyorsan da alıcaksın her türlü :D
O konuda hic şeyim olmaz bak kinci biri değilimdir asla intikam almam bu yuzden beni bırakamadı sanırım benden yaptıklarına rağmen bir kötülük gormedi hiçbir zaman.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923, BigHackeR35 ve tguzel7
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Biyerden sonra saygı biterse ayrılacaksın abi genelde 1 yılı geçince işler sarpa sarıyor

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Biyerden sonra saygı biterse ayrılacaksın abi genelde 1 yılı geçince işler sarpa sarıyor
eee. bu işler böyle. evlendikten sonra aşk meşk kalmıyor zaten karşılıklı sevgi ve saygıya dönüşüyor herşey. o da biterse herşey biter.

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

eee. bu işler böyle. evlendikten sonra aşk meşk kalmıyor zaten karşılıklı sevgi ve saygıya dönüşüyor herşey. o da biterse herşey biter.
Ah bileydim bu islere girismezdim ama gençlik hataları iste :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ah bileydim bu islere girismezdim ama gençlik hataları iste :)
gençken insan sağlıklı düşünemiyo benim de başıma geldi yalan değil. bi ilişkide herşeye iyi yönden bakıyorsun hiç kötü tarafından bakmıyorsun

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve tguzel7
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Abi olaya bak seni sevmek hatamıydı şarkısı çalıyor :D simdi içermisin sabaha mı bırakırsın :D

- - - Eklendi - - -

gençken insan sağlıklı düşünemiyo benim de başıma geldi yalan değil. bi ilişkide herşeye iyi yönden bakıyorsun hiç kötü tarafından bakmıyorsun
Aynen dostum hayat toz pembe gözüküyor neydi o ilk günler ahh!! :ağlarım:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Abi olaya bak seni sevmek hatamıydı şarkısı çalıyor :D simdi içermisin sabaha mı bırakırsın :D

- - - Eklendi - - -

Aynen dostum hayat toz pembe gözüküyor neydi o ilk günler ahh!! :ağlarım:
sen sabaha bırak :) bana o günlerimi geri verseler keşke...

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Sabaha kalamıcam gözlerim gidiyor yemişşim kızı aga mesaj atıp duruyor zaten :D

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Evet çıldırıyor :D daha önce test edildi onaylandı :D

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve tguzel7
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bi daha ki sefere bu kadar kaptırma kendini aşk olaylarına :)

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
Joker.

Joker.

Üye
Benimki karışık bir durum

• Beğen
Tepkiler: evroo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt