Aşırı temiz n900 telefon fazlalığından satıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykutsahin_07

Üye
    Konu Sahibi
Aşırı temiz n900 telefon fazlalığından satıyorum
Merhaba arkadaşlar telefon fazlalığından n900ümü satıyorum ilgilenenlerin [email protected] adresine pm atabilirler telefonla ilgili detay sahibinden ilan no: 54509672 ilginiz için teşekkürler

caglet

caglet

Üye
Bugün kırtasiyecide gördüm ama internette görüldüğü kadar(video+resim) güzel birşey değil .. ekranı küçüktü.. çin malımıydı diye tereddüte düştüm ama değilmiş ..

mert_1047

mert_1047

Üye
Hayırlı Satışlar Yalnız Kusura Bakmayında İlan Biraz Kapalı Olmuş Cihazdan Birkaç Resim Eklemeniz Ve Fiyat Verirseniz Menfaatinize Olur Diye Düşünüyorum

aykutsahin_07

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Mert haklısın ama direk sahibinden.com a koymayı uygun buldum ve en çok takip ettiğim forum sitesine de haber vermesem olmazdı o verdiğim ilan numarasıyla arama yapılabiliyor ilgin için teşekkür ederim

kaplan0647

Üye
Öğle bir keriz bulursan haber verde bende temiz N900 var :naughty::naughty::naughty:

Kardeş N900 cepte taşıyınca millet panikliyor neden mi adamlar şişkinliği görünce tabanca sınıyor

Aklıolan almaz eğer ben çok kavga ediyorum bana taş görevi görecek bir telefon lazım diyorsanız tam size göre

osmanayman

osmanayman

Üye
Öğle bir keriz bulursan haber verde bende temiz N900 var :naughty::naughty::naughty:

Kardeş N900 cepte taşıyınca millet panikliyor neden mi adamlar şişkinliği görünce tabanca sınıyor

Aklıolan almaz eğer ben çok kavga ediyorum bana taş görevi görecek bir telefon lazım diyorsanız tam size göre

Çok iyi açıklamışsın... İşe yarar bir telefon sonuçta... Sen kavgada kullanırsın biz geliştirmede... Selametle...:oke:

aykutsahin_07

Üye
    Konu Sahibi
İnsanların tercihleriyle bu şekilde alay etmeniz ne kadar doğru bilemiyorum(!) ama herkese göre telefonun kullanılabilirliği değişebilir. Sen kaba diye nitelendirdiğin telefonun özelliklerini tam olarak anlayamamışsın yada aynı paraya alınabilen telefonları hiç incelememişsin . Android 2.3 ler felanlada kıyaslarsın sen şimdi ama işte :) o cebinde yorum yapan arkadaşların telefonlarıda eminimki donanımsal klavye vardır bu telefon tarz telefonu değil hatta telefon değil bu telefonu seven anlar onun içinde bu foruma yazdım ki telefonum satılmasada inan hiç üzülmem. Ayrıca geçmiş çağlardada bazıları taşları kavga için kullandı bazıları tekerlek yapıp kendini geliştirdi;)

• Beğen
Tepkiler: saruman_me
osmanayman

osmanayman

Üye
N900'ü kullanan bilir zaten... Anlatmaya gerek yok... N95 amiral dediler, N97 amiral dediler fakat amiral battı... Batmayan tek amiral N900... Gelişmeye ve geliştirmeye devam...:oke:

ahmethan046

ahmethan046

Üye
ustadlar bu konuya teget gecsem bilgi verebilirmisiniz

n950 ciktiginda sadece gelistiriciler icin seklinde haberler okudum
bu ne kadar dogru eger dogru ise kendim icin konusuyorum teknoloji seven biri olarak ben alamazmiyim

ayrica konu sahibi arkadasim, ilan no ile arama kismina verdigin no ile hicbir sey bulunamadi diyor
mumkunse sayfa linkini verebilirmisin tabi ben sifir n900 icin aliciyim
saygilarimla

aykutsahin_07

Üye
    Konu Sahibi
N900 şu anda hala geliştirilen bir modeldir ki hala yeni yeni uygulamalar çıkıyor sebebide çok basit cihazın üzerinde linuxun mobile işletim sistemi(maemo) var Çevremde androidler var emin olun maemo android 2.x lerden çok çok daha güzel. Link veremiyorum çünki aksesuar yazıyor linkte site bunu mesaj olarak kabul etmiyor. Ama ilan numaramı şimdi yine kontrol ettim çalışıyor. Tekrar deneyebilirsin ama sıfırını bulman birazcık zor olcak:)

bu ne kadar dogru eger dogru ise kendim icin konusuyorum teknoloji seven biri olarak ben alamazmiyim

ayrica konu sahibi arkadasim, ilan no ile arama kismina verdigin no ile hicbir sey bulunamadi diyor
saygilarimla

ahmethan046

ahmethan046

Üye
N900 şu anda hala geliştirilen bir modeldir ki hala yeni yeni uygulamalar çıkıyor sebebide çok basit cihazın üzerinde linuxun mobile işletim sistemi(maemo) var Çevremde androidler var emin olun maemo android 2.x lerden çok çok daha güzel. Link veremiyorum çünki aksesuar yazıyor linkte site bunu mesaj olarak kabul etmiyor. Ama ilan numaramı şimdi yine kontrol ettim çalışıyor. Tekrar deneyebilirsin ama sıfırını bulman birazcık zor olcak:)

gmail hesabiniza gonderdigim mesaji okurmusunuz
saygilarimla

saruman_me

saruman_me

Üye

saygilarimla
geliştirici falan hikaye hocam ben geliştirici değilim ama bende n950 var ve emin ol bi kaç aya kalmaz doğu bankta vitrinleri süsler;)

ahmethan046

ahmethan046

Üye
geliştirici falan hikaye hocam ben geliştirici değilim ama bende n950 var ve emin ol bi kaç aya kalmaz doğu bankta vitrinleri süsler;)

kardes nerden buldun sen n950 yi
ben kahramanmarastayim v istanbula gitme imkanim yok
nasil temin ettin aciklarmisin
selametle

----------Eklendi @ 00:14:17 ---------- Yazıldı @ 00:10:09 ----------

ayrica madem n950 kullaniyorsun ve nasil bi sey memnunmusun
n900 e kiyasla tavsiye edermisin
biraz bahsetsen iyi olurdu

saruman_me

saruman_me

Üye
kardes nerden buldun sen n950 yi
ben kahramanmarastayim v istanbula gitme imkanim yok
nasil temin ettin aciklarmisin
selametle

----------Eklendi @ 00:14:17 ---------- Yazıldı @ 00:10:09 ----------

ayrica madem n950 kullaniyorsun ve nasil bi sey memnunmusun
n900 e kiyasla tavsiye edermisin
biraz bahsetsen iyi olurdu
tayvan dan getirttim artı n950 yi sadece n900 le kıyaslarım çünkü bu kulvardaki 2 telefon dan biri n900 diğeri ise n950 tabi n900 den arrtıları çok fazla dokunatiği kamerası videosu int hızı oyun hızı özetle çok üstün ama benim sana tavsiyem n9 beklemen olur ben aceleci davrandım n950 aldım bakalım n9 çıkıcak olan pro lar n950 ye uyucakmı ki umarım uyar bi kaç kişidede tanık oldum benim tlfondan anlıcan yakında türkiyede olur ama dediğim gibi sen yinede n9 bekle aralarındaki fark 1 klavye diğeri ise ekran boyutu ki çok az bişi pek farkedilmiyor bile şimdilik memnunum ama ilerde ne olur bilemem..

ahmethan046

ahmethan046

Üye
son bir sey daha n950 size ne kadara maloldu
tesekkurler

aykutsahin_07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arada telefon satılmıştır ilginize teşekkür ederim

eç038

eç038

Üye

kardeş bizi bilgilendirir misin biraz n950 için.. video ekleme lüksün varsa çekip koyabilir misin acaba ?? ayrıca yüzlerceprogramı arka planda açık tutabilmesi doğru mudur ??

kara90

Üye
tayvan dan getirttim artı n950 yi sadece n900 le kıyaslarım çünkü bu kulvardaki 2 telefon dan biri n900 diğeri ise n950 tabi n900 den arrtıları çok fazla dokunatiği kamerası videosu int hızı oyun hızı özetle çok üstün ama benim sana tavsiyem n9 beklemen olur ben aceleci davrandım n950 aldım bakalım n9 çıkıcak olan pro lar n950 ye uyucakmı ki umarım uyar bi kaç kişidede tanık oldum benim tlfondan anlıcan yakında türkiyede olur ama dediğim gibi sen yinede n9 bekle aralarındaki fark 1 klavye diğeri ise ekran boyutu ki çok az bişi pek farkedilmiyor bile şimdilik memnunum ama ilerde ne olur bilemem..

n950 de arama özelliği yok sanırım.

neden aldınızki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt