asertifika cozum

Sponsorlu Bağlantılar

mustimed

Üye
arkadaşlar yeni N95 versiyonu çıktı V 31.0.017 OLDU BEN DAHA YÜKLEMEDİM SORUNLAR HALLOLDU MU BİLMİYORUM BEN ŞİMDİ YÜKLÜYORUM AYRINTILARI PAYLAŞICAM

knight_rider

Üye
hellocarbid de gelmesi gereken soru gelmiyo (v31.0.017)

mustimed

Üye
arkadaşlar yeni versiyonu yükledim ama hack yapılmıyor yine hüsrana uğradım ne yaptıysam olmuyor. Nokianın ikidebir versiyon çıkartmasının nedeni hack olayını bitirmekmiş. olan bizlere oldu bu satten sonrada hack olayının çıkması zor olduğundan telefoncularda bir patlama yaşanacak çünkü herkes artık eski versiyonları attırıyorlar. bende öyle yapıcam çünkü delirecem artık.

rekliox

Üye
arkadaşlar hellocabridge yi açtığımda yani 3.adımda menu 1 i seciyorum ama evet secenegi gelmıyor karsıma menu 1 sectigimde telefon hicbir tepki vermıyor sonra gidip sys ye bakıyorum ordada bin klasoru olusmamıs oluyor ne yapabilirim ???

sokarus

sokarus

Üye
beyler maalesef V 31.0.014 hacklenmiyor bircok yerden denedim ayrıca telefoncular nasıl versiyon düşürüyor anlatırmısınız ?

artunio17

Üye
BAKIN arkadaşlar bu kadar sertifika için hello carbide koyuyosunuz ya hello carbidenin hiç bi versionu N95 in son versionuna uygun değil.Boşuna kasmayın senın verdiğin programda da helo carbide uyumlu değil açılıo hello carbide menu 1 e tıklayınca normalde sys klasörünün akif olması lazım ama sys klasörüne girmio menu 1 e de tıklayınca ana menuye dönüo çıkıo programdan

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hellocabridge yi açtığımda yani 3.adımda menu 1 i seciyorum ama evet secenegi gelmıyor karsıma menu 1 sectigimde telefon hicbir tepki vermıyor sonra gidip sys ye bakıyorum ordada bin klasoru olusmamıs oluyor ne yapabilirim ???
olmayan dosyayı kendim olustur hack denmesin sebebi o klasorleri kullana bilmedir
kg

--------------- Ekleme ---------------

BAKIN arkadaşlar bu kadar sertifika için hello carbide koyuyosunuz ya hello carbidenin hiç bi versionu N95 in son versionuna uygun değil.Boşuna kasmayın senın verdiğin programda da helo carbide uyumlu değil açılıo hello carbide menu 1 e tıklayınca normalde sys klasörünün akif olması lazım ama sys klasörüne girmio menu 1 e de tıklayınca ana menuye dönüo çıkıo programdan
illaki hello carbiden calısacak diye bişi yok katılıyorum
zaten uyardım alternetif konudur dedim onun icin
isteyen kullanır isteyen diger arkadaslardan yardım alır bende sen gibi kuullanıcıyım
birde secman dene binpda yı takip et bilemedin dotsis var netsis var burada bulduklarımızı deneyecez
zaten neden piyasa karıstı sanıyorsunuz her gun yeni sistemlerle tanısıyoruz :D bunlar daha bisi degil cikacakları gorun :D

empathy55

Üye
N85 hack yapabilen varmi

harita02

harita02

Üye
ya arkadaşlar acil yardım yaa benim 6220 classic model tlf aldım ama program yükleyemiyorum tüm bildigm sitelere girdim dolaştım hangi yöntemi denediysem hep hatayla karşılaştım ya sertifika süresi geçmiş diyor tarihlerle oynamama ragmen yada sertifika hatasu uygulama saglayıcısıyla görüşün diye uyarı alıyorum allah aşkına yardım edin lütfenn........

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

hasan299

hasan299

Üye
beyler yardım lutfen ben burda soylenenlerı hep yaptım ama sorun surda HELLOCARBİDE de menu1 seciyom yes yada no gelmeden dırek dıarı cıkıyor heralde bu olmadıgı ııcnde bundan gerısını yapamadım sorun neredeyse yardım edın lutfen

cuneytkadir

Üye
kardes bosuna ugrasma bu olay bizim telefonlara bisey yapmiyor bizimkiler yeni versiyon daha cikmadi bizim programlar!!!!
kendime kiziyorumm versiyon yukselttigim icin ...mu vardida yukselttim iste boyle yukleyemessin hicbirseyi aslinda oyunlari yukleyebiliyorum ama program ve ozellikle messenger yukleyemiyorum
belki 1000 tane messenger denedim yuklenmedi yuklenenlerde baglanamadi bari bunun sebebini bilende bana soylesin!!
bu arada fransada yasiyorum tel de turkce olmadigi icin teli turkcelestirdim yani kodunu degistirdim bununla alakali olabilirmi bilmiyorum!!
bilen bi usta soylerse beni aydinlatir tesekkur ederim..

michaeltalayman

Üye
menüye gir bunları takib et. araçlar - uygulama yöneticisi daha sonra seçenek de ayarlara gir orda sertifika kontrolu diyor 3 seçenek var. açık, kapalı ve geçilmelidir. onu kapalı yap tamamdır kardeş..

arkadaşlar ben nokia 6220 classic almak istiyorum n73 kadar sesi var mı? bilen var mı acil lütfen.

arkadaşlar bilen yok mu lütfen.

uzunsalih

Üye
LÜTFEN yardım edin... aşşağıda belirtilen dosya nerede nasıl yüklenecek bi tarif edin allah aşkına... indirdiğim dosyalardo yok böyle bişey....

Telefonunuzun tarihini 15.05.2007 e ayarlayın.

Bu uygulamayla (drakkarious.sis) telefonunuza

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

Bu arada telefonum nokia 6220 classic güzel bi şey sesi falan ama bazı programlar gerekli msn vede özellikle kara liste programı.

LÜTFEN yardım edin... aşşağıda belirtilen dosya nerede nasıl yüklenecek bi tarif edin allah aşkına... indirdiğim dosyalardo yok böyle bişey....

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

bugraserdar

Üye
Hellocarbide acılmıyor 5320xm

alex1580

Üye
ferret arkadasım konuyu yeterince acıklamıs fakat küçük bi alıntı buldum ferret arkadasım editleyebilir kendi konusu ile
Drakkarious Hack (Bütün Uygulamaları Yükleyici-Unsigned ve Süresi Geçmiş Sertifikalar Dahil)

Arkadaşlar Nokia son çıkardığı telefonlarda ve son güncelemelerde bu hack işlemi(gizli dosyalara erişim) için bir takım önlemler almış ama bu yöntemle hacka devam…

Yöntem Drakkarious'a aittir.

Bu yöntemle bütün unsigned uygulamaları normal olarak kurabileceksiniz. Aynı zamanda süresi geçmiş sertifika uyarılarını da almayacaksınız.

Unsigned, Signed, Binpda, Non-Binpda, Süreli sertifikalı, Sertifikası geçmiş, kırılmış n-gage oyunları vs. vs. hepsini bu yöntemle hiç uğraşmadan kurabileceksiniz.

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

Yüklemeyi yaptıktan sonra;

1.-X-plore uygulamasını çalıştırın ve "0" a basın, 4 kutuyu da işaretleyin (eğer daha önceden işaretliyse dokunmayın)

2.-X-plore uygulamasını kapatmadan manüye dönün ve hellocarbideyi çalıştırın.

3.-Hellocarbidede seçeneklerden Menu1 i seçin ve 'yes' evet olarak cevap verin.

4.-X-plore uygulamasına geri dönün ve installserver.exe ve CProfDriver_SISX.ldd dosyalarını c:\hack.rar dizininden çıkartarak c:\sys\bin dizinine taşıyın.

5.-Telefonunuzu yeniden başlatın.

6.-Telefonunuza unsigned yada süresi geçmiş ne isterseniz yükleyin.

Capsoff u çalıştırarak x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz. Capson ile de gizli klasörlere erişimi engelleyebilirsiniz.

Uygulamalarınızı yükledikten sonra telefon tarihini düzeltebilirsiniz.

Ekli dosyadan telefonunuza uygun olan modeli indirin:

Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61

cok basit ve cok kolay bir yontem dikkalice okuyup yapmaya calisin..telefonunuza uygun eklentiyi indirin..program icerisinde kurulan x-plorer 1.22 dir..hack aptiktan sonra silip yeni versiyonunu yukleyebilirsiniz..kolay gelsin..

gerekli eklentiler icin..

alıntı desem ne olur arastırıp buluyorum vede saygımı gösteriyorum (arştırdım sizin için)
sys/bin dosyasını bulamıyorum.yardım lütfen.tşk.

okanigo

Üye
arkadaşlar link yok mu yenileyin o link kırık lütfen

hamdi mert

hamdi mert

Üye
link krık

reoksit

reoksit

Üye
link çalışmıyor

nasc