asertifika cozum

Sponsorlu Bağlantılar

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
asertifika cozum
ferret arkadasım konuyu yeterince acıklamıs fakat küçük bi alıntı buldum ferret arkadasım editleyebilir kendi konusu ile
Drakkarious Hack (Bütün Uygulamaları Yükleyici-Unsigned ve Süresi Geçmiş Sertifikalar Dahil)

Arkadaşlar Nokia son çıkardığı telefonlarda ve son güncelemelerde bu hack işlemi(gizli dosyalara erişim) için bir takım önlemler almış ama bu yöntemle hacka devam…

Yöntem Drakkarious'a aittir.

Bu yöntemle bütün unsigned uygulamaları normal olarak kurabileceksiniz. Aynı zamanda süresi geçmiş sertifika uyarılarını da almayacaksınız.

Unsigned, Signed, Binpda, Non-Binpda, Süreli sertifikalı, Sertifikası geçmiş, kırılmış n-gage oyunları vs. vs. hepsini bu yöntemle hiç uğraşmadan kurabileceksiniz.

Telefonunuzun tarihini 15.05.2007 e ayarlayın.

Bu uygulamayla (drakkarious.sis) telefonunuza

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

Yüklemeyi yaptıktan sonra;

1.-X-plore uygulamasını çalıştırın ve "0" a basın, 4 kutuyu da işaretleyin (eğer daha önceden işaretliyse dokunmayın)

2.-X-plore uygulamasını kapatmadan manüye dönün ve hellocarbideyi çalıştırın.

3.-Hellocarbidede seçeneklerden Menu1 i seçin ve 'yes' evet olarak cevap verin.

4.-X-plore uygulamasına geri dönün ve installserver.exe ve CProfDriver_SISX.ldd dosyalarını c:\hack.rar dizininden çıkartarak c:\sys\bin dizinine taşıyın.

5.-Telefonunuzu yeniden başlatın.

6.-Telefonunuza unsigned yada süresi geçmiş ne isterseniz yükleyin.

Capsoff u çalıştırarak x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz. Capson ile de gizli klasörlere erişimi engelleyebilirsiniz.

Uygulamalarınızı yükledikten sonra telefon tarihini düzeltebilirsiniz.

Ekli dosyadan telefonunuza uygun olan modeli indirin:

Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61

cok basit ve cok kolay bir yontem dikkalice okuyup yapmaya calisin..telefonunuza uygun eklentiyi indirin..program icerisinde kurulan x-plorer 1.22 dir..hack aptiktan sonra silip yeni versiyonunu yukleyebilirsiniz..kolay gelsin..

gerekli eklentiler icin..

alıntı desem ne olur arastırıp buluyorum vede saygımı gösteriyorum (arştırdım sizin için)

• Beğen
Tepkiler: skader, mehmet_03, umit27x ve 5 diğerleri

bilgekralll

Üye
Arkdşım linkte sorun war herhal.ben bunları başka yerden indrdım dedigini yaptım dosya bozuk dii help me

--------------- Ekleme ---------------

Please

semirar

Üye
eskı bir yöntem bu n96 ve yeni versıyonlarda çalişmıyor malesef..

psikolaz

psikolaz

Üye
ben bu yontemı n 95 8gb nın yenı versıyonunda kullanmıstım zaten kesınlıkle ıse yarıyor ayrıca sadece modo dan degıl xplorer dan da sıstem dosyalarını gorebılıyoruz.

tibet53

Üye
Bu xplorerın son sürümü ne arkadaşlar. Bir de full sürümü var mı? Telefonu hackledim. Nokia 5700. Teşekkürler.

cakmakalper

Üye
samsunglar ne yapıcak :D hiç yazmıyo samsung i450

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
samsunglar ne yapıcak :D hiç yazmıyo samsung i450
samsunga Allah versin :d
bilgim yok zaten ferret arkadas duzenlerse diye actım konuyu:D

Arkdşım linkte sorun war herhal.ben bunları başka yerden indrdım dedigini yaptım dosya bozuk dii help me

Please
kardes ferretin konularını takip et benimkisi altarnatif bu arada link bozuk degil kopyala yapıstır yaparsan calısmaz :d dikkat et tıklayınca rapidde noktalar gozukmuyor :D:sn:

vatozz

vatozz

Üye
Çok sağol teşekkürler bu yöntemle n73 son versiyonu olan 4.839 bile uygulamalar rahatlıkla yükleniyor :D

vasulo

Üye
kardeş sertifika geçerliligi kontrol ediyor diyor ne yapmam lazım

cevap verecek yokmu beyler lütfen çok acil lazım :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye

cevap verecek yokmu beyler lütfen çok acil lazım :(
Arkadaş bu hackleme sistemini uyguladınsa doğru olarak böyle bir uyarı almazsın.ben n78 de uyguladım bir sorun yok.bu sistemde bir sorun yok yani.kolay gelsin

yunus_02

Üye
kardeş 6120c 6.01 versiyonda çalışmıy hellocarbide ye giriyorum menu1 yapıyorum hiçbir soru sormadan çıkıyo
allah rızası için bir çare bulun şuna
secman ilede sistem klasörlerine erişemiyorum

vasulo

Üye
Arkadaş bu hackleme sistemini uyguladınsa doğru olarak böyle bir uyarı almazsın.ben n78 de uyguladım bir sorun yok.bu sistemde bir sorun yok yani.kolay gelsin
abi bütün hepsinde deil bazılarında öle çıkıyo beklio ve yüklenemiyor hatası verior telefonum n73

canatasever

Üye
nokia 6120c telefonum var, fp1 devices olanı yüklemeye çalışıyorum dosya bozuk diyor... sildim tekrar telefona atıp yüklemeye çalıştım yine aynı şey..

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 6120c 6.01 versiyonda çalışmıy hellocarbide ye giriyorum menu1 yapıyorum hiçbir soru sormadan çıkıyo
allah rızası için bir çare bulun şuna
secman ilede sistem klasörlerine erişemiyorum
öncedende soyledigim gibi benimki altarnetif bir konu zaten ferret arkadasim duzenlerse diye acitim system modifikasyon bolumu üst konularda net çözümler mevcut ben kendi telefonumu yeni sistemle hackledim k gelsin kardes iyi arastr istemedigin kadar yöntem var
yada sen direk secmanla hackle telefonunu arstir bul bu forumda var:oke:

nokia 6120c telefonum var, fp1 devices olanı yüklemeye çalışıyorum dosya bozuk diyor... sildim tekrar telefona atıp yüklemeye çalıştım yine aynı şey..
forum uzerinden secman ile hacklemeyi arastir yada ferret ve nagative arkadaslarımızın konularına bak
k.gelsin:oke:

abi bütün hepsinde deil bazılarında öle çıkıyo beklio ve yüklenemiyor hatası verior telefonum n73
vasula kardesim link vermek isterdim ama sen system modifikasyon baslıgındaki konuları takip et bende n73 kullanıyorum olmuyor yok yapamıyorum var :D
ben yaptıgıma gore herkes yapar hiç bişi yapamassan forumda secman konusunu arastır :)

oguzalp44

oguzalp44

Üye
arkadaşım mükemmelsin tesekkür ederim

mükemmelsin tesekkür ederim

mustimed

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama beni telefonum n95 telefonumun versiyonunu bugün itibariyle güncelledim şu anki versiyonum 06.12.2008 tarihi itibariyle V 31.0.014 oldu.ve yukarda yazılanlar bu versiyonda çalışmıyor. yani hackleyemiyorum izin vermiyor. güncelleme yapmadan önce hack işlemlerini yapabiiyordum ama bu versiyon izin vermiyor ne olur yardımcı olun bana kafayı yiyecem

pitbull112233

pitbull112233

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama beni telefonum n95 telefonumun versiyonunu bugün itibariyle güncelledim şu anki versiyonum 06.12.2008 tarihi itibariyle V 31.0.014 oldu.ve yukarda yazılanlar bu versiyonda çalışmıyor. yani hackleyemiyorum izin vermiyor. güncelleme yapmadan önce hack işlemlerini yapabiiyordum ama bu versiyon izin vermiyor ne olur yardımcı olun bana kafayı yiyecem

evet kardesim ayni sorun bende de var
c:/sys var ama onun altinda olmasi gereken bin yok
aramadigim yer kalmadi hicbir yontem ise yaramiyor

lord1

lord1

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var telefonum Nokıa E66 yeni yazılım attım.lütfen yeni yazılım atılan telefonlara bi çare bulun üstadlar böle telefonum bi hiç.

nurettin_123

Üye
Olduğu gibi yaptım bişeyler yüklemeye başlarken rest çekio kendi kendinee :D :D

htosuntr

Üye
telefonlarına yeni yazılım atan arkadaşlar yeni hack yöntemlerini bekleyecek...
eski yöntemler yeni yazılımda çalışmıyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt