Ascend G7 Gta Sa kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Ascend G7 Gta Sa kasma sorunu
Merhaba arkadaşlar dün uzun araştırmalar sonucu Ascend G7 Gold telefonu aldım.Ama şuanda hayal kırıklığına uğradım.Gta San Andreası en düşük ayarlara alsam bile oynayamıyorum çok fazla kasıyor.Bundan önceki cihazım S3 miniydi onda düşük ayarlarda ara ara kasmalar yaşayarak oynayabiliyordum ki o telefonla bunun arasında ciddi bi performans farkı olması gerekirdi.1.0 Ghz çift çekirdekli ve 1 gb ramli bir cihazda neredeyse hiç kasmadan oynayabilirken,1.2 Ghz dört çekirdekli ve 2 gb ramli bir cihazda bu kadar çok kasması tuhafıma gitti.Bazı arkadaşlar 64 bit olduğu için henüz optimizasyon olmadığı için kastığını söyledi ama pek kafama yatmadı.Sizce sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Not:S3 mini rootlu Ascend g7 rootsuz.

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşım simdi dünyada binlerce telefon modeli var. Bu oyunların bütün modellere optimize edilmesi imkansız... Sorun oyun telefona uyumsuz. Oyunu orta ayarlarda rahat oynatabilecekken g7 yi oyun oynamak icin düşünup aldiysaniz hata yapmissiniz..

Oyun oynamak icin lg g2 alabilirsiniz.

Ayrıca s3mininin ekran çözünürlüğü ile g7nin bir değil.
G7 real racing 3, modern combat 5, asphalt 8 oyunlarini sorunsuz oynatmaktadir

Son düzenleme:
TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu alırken oyun için almadım ama s3 mini de oynayıpta g7 de oynayamamak üzüyor.Şimdi asphalt 8 denedim yüksek ayarda kasmadan oynanıyor moralimi biraz düzeltti [emoji4]

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
480p ekranla 1080p ekran bi değil

1080p bin fatihi snapdragon 800 ve üzeri

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler.Geliştiriciye bildirdim.
Peki bu 64 bit mevzusu nedir.Şu anda telefon 64 bitte mi çalışıyor yoksa lollipop la birlikte mi aktif olacak ve çok bişi değiştircek mi ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sadece biraz multi task da gözde görülür fark hissedersin

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede uyumsuzluktan ama gta san da sıkıntı lı bir oyun. Bu arada gpu ve çözünürlük etkili oyunlarda tabi yanında cpuda etki yapıyor

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Uyumsuzluktan olduğu kesin telefon kötü desek asphalt 8i full ayarda kasmadan oynatamazdı.Dream League yükledim yağmurlu maçlarda çok hafif yavaşlamalar oluyor.Cumartesi günü wifi çekecem birkaç oyun indirip deneyecem.Tavsiye edeceğiniz bir oyun var mı?

byAndroid

byAndroid

Üye
Mortal combat x iyidir.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Güzele benziyor indircem umarım kasmaz  Ascend g7 sahibi birisi güncellemeden sonra sürekli oyundan atıyor demiş bakacaz artık.Başka oyun tavsiyesi var mı ?
Mortal combat x iyidir.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Turkler oyun yapmış yeni Nusrat adında onu da deneyecem.Sizde deneyin sonuçta Turkler yapmış ve guzele benziyor.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Nusrat güzelmiş ama harbiden zor yapmışlar ya da ben beceriksizim.
Beleş int bulmuşken Dead Trigger-Dead Trigger 2-Modern Combat 5-Six Guns-Mortal Combat X-Gangstar 4-Fifa 15-Real Racing 3 bunların hepsini yükledim sorunsuz çalıştırdı kasma donma yok.Benim için yeter bu performans.Gta da kasınca korkmuştum ama fena değilmiş performansı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
GTA SA kasmadan oynamak için en az bir Adreno 330 gerekir ki full ayarda 330 bile fps de büyük düsüs yasatıyor.
Mortal Kombat X için vakit harcamana degmez derim ben .O grafiklere o introlara o bebat kontroller eklenmemeliydi.
Ekrana hızlıca baskmaktan baska bir heyecan yok oyunda ne kadar çok hızlı basarsan kazanırsın basit aa oyunundan farkı yok bu açıdan.

• Beğen
Tepkiler: TahtalıKöyünMarangozu ve muhammettvurucu
TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
    Konu Sahibi
Gta dan vazgectim zaten onun yerine Gangstar 4 indirdim Gta ya benziyo.Mortal combat da vakit gecirmek icin fena degil maksat telefonda oyun çeşitliliği olsun birinden sıkıldımmı birini oynarım [emoji4] Tavsiye edeceğiniz oyun var mı ?

Üst Alt