Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
katılıyorum da ev gibi alıyosun zaten telefonları 24 ay, 36 ay taksitle falanyakında telefon kredisi diye bir şey çıksa hiç şaşırmam
Valla Burdada Cok Ucuzz ..
Buraya Hollanda'dan Geliyorr .. Yane Burda 600€ Olacakk ..
suan almanyada appstore fiyatlari iphone 5 679euro, 4s 579 euro, 4 ise 399 euro
Haklsın.katılıyorumGerçekten yazık ülkemizde kişi başına düşen milli gelir 10.000 tl deniyor en son öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama kimsenin başına 10.000 tl düştüğünü görmedim adamlar bizim 100 bin tl verdiğimiz arabaya 20 bin dolar veriyorlar sadece arkadaşın bahsettiği gibi orda 2500 dolar kazanıp 400 dolara alıyorlar bizim burda 1500 tl kazananlar az normal halkı ele alırsak. Bir de dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz gerçekten yazık
Gerçekten yazık ülkemizde kişi başına düşen milli gelir 10.000 tl deniyor en son öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama kimsenin başına 10.000 tl düştüğünü görmedim adamlar bizim 100 bin tl verdiğimiz arabaya 20 bin dolar veriyorlar sadece arkadaşın bahsettiği gibi orda 2500 dolar kazanıp 400 dolara alıyorlar bizim burda 1500 tl kazananlar az normal halkı ele alırsak. Bir de dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz gerçekten yazık
Gerçekten yazık ülkemizde kişi başına düşen milli gelir 10.000 tl deniyor en son öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ama kimsenin başına 10.000 tl düştüğünü görmedim adamlar bizim 100 bin tl verdiğimiz arabaya 20 bin dolar veriyorlar sadece arkadaşın bahsettiği gibi orda 2500 dolar kazanıp 400 dolara alıyorlar bizim burda 1500 tl kazananlar az normal halkı ele alırsak. Bir de dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz gerçekten yazık
bu vergilerin düşürülmesi için aslında online imza falan toplamak gerekiyor,fakat nasıl yapacağımı bende bilmiyorum ama bende bu olayı protesto ediyorum sırf bu yüzden Almanya'ya göç etmeyi düşünüyorum orada insana değer veriyorlar bizim ülkemizdeki gibi parana değil
- - - Eklendi - - -
-Arabaların en pahalısı bizde
-yakıtın en pahalısı bizde
-elektronik cihazların tümünün en pahalısı bizde
-bozuk köstebek yuvası gibi yollar bizde
daha aklıma gelmeyen binlerce şey var
Bozuk yolların en büyük sebebi işin ehli olmayan paraya aç insanların ihaleleri haksızlıklarla kazanıp yolları yapmasıdır. Kendi akrabamdan biliyorum adam "yoldan da çalmasak nasıl kazanacağız" diyor ş***fsiz. Diyadin'e 12 mt genişliğinde asfalt yol ihalesi almış 4 mt'sini çalmış 8 mt yapıyor ve gülerek "bu insanlara bu bile fazla" diyor. Düşün artık kendi insanımız kendi insanlarına değer vemiyorsa çok kalkınırız çok!
- - - Eklendi - - -
Ancak elektronik cihazlar neden pahalı hiç bilmiyorum
oda vergilerin yüzüne,o yolları ne kadar ucuz yaparız da nekadar para kazanırız gibisinden yapıyorlar halbuki gerizekalı herif sende bu yoldan geçeceksin ama tabi onun için problem değil alır bir tane son model X5 hiç birşey olmaz olan yine vatandaşa olur
bu kadar vergiyle ne yapıyorsunuz ? yol yapıyoruz şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diyorlar yaptıkları yol yol değil bir kere,bir yağmur yağıyor asfalt kalkıyor bir Almanya'daki asfalta birde Türkiye'deki asfalta bakın kaliteyi anlarsınız
ama bu verginin içinde dışarıya olan borçlarda var bu borçlar bitince bence bu kadar fazla vergi alınmaz
Almanya'daki bir otoban ;
Türkiye'deki bir otoban
asfalta bir bakın farkı anlamayan gitsin kendini dereye atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?