Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Forumda resmi dilden uzak, arkadaşça günlük konuşmalarımla konuşmaya çalıştıkça yanlış anlaşılmalarda artıyor. Özellikle yabancı üyeler herşeyi çok ters anlıyorlar. Her yazılanı direkt ilk anlamıyla anlıyorlar. Bende bu yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için üslûbumu değiştiriyorum.
Özellikle de "birileriyle dalga geçtiğim" hissine kapılanlar çok. Öyle kapak sözler aklıma geliyor ki, şeytan dürtüyor yani. Ama sabrımı yitirmemek için zor tutuyorum kendimi. Bir daha böyle durumlar yaşamamak için mecburî bir karar verdim.
furkan abi sırf 1 kişi için bunu yapma.
1 kişi değil, birden çok kişi hatta foruma yeni gelenlerin neredeyse hepsi yanlış anlıyor. Durumu anlatınca "pardon" diyorlar ancak iş işten geçmiş oluyor.
- - - Eklendi - - -
Bu yüzden yönetimden 3 defa uyarı aldım.
arkadaslar 1 kisi veya o kisi diye beni kastediyorsaniz kırıyonuz. Ben istemeden bir hata yaptım. Muhabbeti beğendiğim için katılayım dedim. Elime gözüme bulastırdım. Bu kadar alınacağınızı nerden bileyim. Bu kadar uzatmaya gerek varmı. Taha arkadasımız ortalığı yatıştırmak için konu açti. İyide olmuş. Bunu eşelemek için halen niye yeni konu açılıyor bilmem. Hiç kimse benim için uslubunu değiştirmesin. Kendinizi bir maskenin arkasına gizlemeyin. Bu soğukluğu gidermek için neyapacağımı bilemiyorum. Benden daha ne bekliyonuz. Burda olmamın tek sebebinide kaybettim. Bu ortamı bir daha bulabilirmiyim bilemiyom. Bu duruma getirdiğim içi Herkezden tekrar özür diliyom. Formun eski haline gelmesi umuduyla hosçakalın. Foruma girsemde bir daha yazmicam. (forumda istenmeyen üye oldum.)
kızıltilki sana pm atmayı borç bildim
o şeytan varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?