artık n9 luyum

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bende aynısını yaşadım. nokia store de gördüm. almam şimdi dedim.ertesi gün gittim aldım. hayırlısı olsun
daha beklemedeyim :) düşünüyorumda 64 gb varken 16 gb almak pek mantıklı deyil herhalde böyle bir telefon anlınca 16 gb gibi ihtiyaclarımı karşılarmı acaba onuda cok merak edıyorum cok şeyden kısarmıyız acaba uygulama oyun video vs vs

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
hafıza olaylarında yanlış bilmiyorsam şöyle bir durum vardı.bir işlem yapıldığında cihaz bütün belleği tarayıp yapıyor diye biliyorum.eğer bu doğruysa 64 gb mantıksız hafıza dolunca cihaz kasar.tabi ben bunu bir bilgisayar için söylüyorum. telde de durumun değişeceğini zannetmiyorum.ben 16 aldım.

----------Eklendi @ 21:49:54 ---------- Yazıldı @ 21:42:09 ----------

ayrıca bugün nokiadan aradılar beni. ben alfasayısal klavyeyi sormuştum. telde qwerty klavye ye alışık olmadığım için. resmi sitesinde alfasayısal mevcut yazıyor. ama yok öyle bir özelliği. adam 25 dk kdr beni telde bekletti en sonunda "bulamadım heralde yok dedi" :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
hafıza olaylarında yanlış bilmiyorsam şöyle bir durum vardı.bir işlem yapıldığında cihaz bütün belleği tarayıp yapıyor diye biliyorum.eğer bu doğruysa 64 gb mantıksız hafıza dolunca cihaz kasar.tabi ben bunu bir bilgisayar için söylüyorum. telde de durumun değişeceğini zannetmiyorum.ben 16 aldım.

----------Eklendi @ 21:49:54 ---------- Yazıldı @ 21:42:09 ----------

ayrıca bugün nokiadan aradılar beni. ben alfasayısal klavyeyi sormuştum. telde qwerty klavye ye alışık olmadığım için. resmi sitesinde alfasayısal mevcut yazıyor. ama yok öyle bir özelliği. adam 25 dk kdr beni telde bekletti en sonunda "bulamadım heralde yok dedi" :)

ben bir konu açmıştım aslında alfasayısal tuş için :hmmm

salihk

salihk

Emekli Yönetici
sonuc ne oldu ? alfa sayısal yokmu yani n9 da ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
var aslında konu açmıştım ben bir tane ama denemek lazım tabi :hmmm

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
senin dediğin konu da ingilizce alfasayısal var. denemedim. ama dediğim gibi nokianın resmi sitende var diyo ama nokiadan gelen telefondaki adam yok dedi

pRime.

pRime.

Üye
senin dediğin konu da ingilizce alfasayısal var. denemedim. ama dediğim gibi nokianın resmi sitende var diyo ama nokiadan gelen telefondaki adam yok dedi
alfa sayısal yok cihazda maalesef sadece qwerty klavye

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
ewt yok.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kullanması zor olsa gerek...

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
zor derken alışana kadar. bir süre sonra belki alfasayısalı yadırgıcam :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve DenizhaNq
punisher123

punisher123

Üye
Mynokiablog.comda alfasayısal klavye modu vardı N9 için,incelemedim ama görmüştüm yani.

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
Mynokiablog.com a baktım göremedim.

mert_1047

mert_1047

Üye
N9'da Alfanumerik klavye veya alfenumerik turkce klavye yok diye uzulmeyin Meego Türkiye sayesinde artik alfanumerik turkce klavyede var.

Ayrintili anlatim ve daha fazlasi icin

Link:

pRime.

pRime.

Üye
N9'da Alfanumerik klavye veya alfenumerik turkce klavye yok diye uzulmeyin Meego Türkiye sayesinde artik alfanumerik turkce klavyede var.

Ayrintili anlatim ve daha fazlasi icin

Link:

vaay mert teşekkürler. ;)

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tşkler çok iyi oldu valla bu alfasayısal klavye

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi karşımıza yeni bir satır çıktı. Bu satırda da sırasıyla gireceğimiz kodlar:
  • cd /home/user/MyDocs
  • dpkg -i indirilecekuygulama.deb

bu bölümü hakkında bilgisi olan?

Üst Alt