Artık Korsan Karşıtıyım!!(Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

hatırladım ilk başladığım gün akustiğe ellerim kan içinde kaldı :D

Ben slap'e ilk başladığımda 30. dakikada baş parmağım su toplayıp şişmişti ben devam edincede 45. dakikaya doğru patlamış fena bi yara olmuştu.Yaranın geçmesini 3 gün bekleyip sonra acıya acıya yeniden devam etmiştim.Ne günlerdi be somuru:

El-CD

El-CD

Üye
Fakiriz , korsana devam :yuru

yakup_281

yakup_281

Üye
niye yabancılar fettah can dinleyemez mi

DDorlion

DDorlion

Üye
Ben Korsan Alıyorum Öğrencilik İşte Naparsın :çay::cigara:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
hele ki almanya gibi milliyetçi bir toplum
abi almanyada artık çingene aileler geri dönmeye başladı sadece ciddi bi işi olanlar kaldı çünkü almanya merkel ile birlikte çok sağcı bi ülke oldu hollandada öyle oldu ben zaten alman vatandaşıydım şimdi hollanda ama tc vatandaşlığımda duruyo bana bişey yapamazlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
korsan emek hırsızlığı, orjinalde cüzdan hırsızlığı orijinal pahalı oluyor herkesin durumu yok ama faydalanmak istiyor işte.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
korsan emek hırsızlığı, orjinalde cüzdan hırsızlığı orijinal pahalı oluyor herkesin durumu yok ama faydalanmak istiyor işte.
o verdiğimiz para mantık olarak sanatçıya gidiyo yoksa para vermem

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve kullanıcıadları
night_jack

night_jack

Üye
Bu dayıya ne oldu acaba,klipten sonra görünmedi,tokio hotel gibi kayıplara karıştı:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Korsandan kazanılan kaçak sigara mazot çayda kazanılan paralar kimin kasasına gidiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

o verdiğimiz para mantık olarak sanatçıya gidiyo yoksa para vermem

tabikide sanata ve sanatçıya saygımız büyük ama işte maalesef alternatif olduğu için sanatçıya gitmiyor millet korsana yöneliyor ama bir de şu var bir kendi durumumuza bakıp bir de sanatçıların (hepsi değil) kazandıkları paralara bakınca yaşam şartlarına bakınca korsan almak kimsenin vijdanını acıtmıyor.

Şöyle düşünelim sanırım gitar çalıyorsun ve çok yeteneklisin albümlerin var diyelim öğrenci olduğunu varsayalım çok güzel şarkılar yazıyorsun besteliyorsun ve kendi çapında bir albüm yaptın öğrenci giderlerini karşılamak için satıyorsun şimdi ben gidip senin şarkını youtubeden indirsem içim acır kendi kendime çocuk o kadar emek vermiş yapmış ben ordan burdan indiriyorum derim ama şimdi gidipte demet akalının bir albümüne veya serdar ortacın veya herhangi bir şarkıcının albümüne para verdiğim zaman ister istemez bana koyar yani çoğu vergi rekortmeni :D

• Beğen
Tepkiler: night_jack
night_jack

night_jack

Üye
yüzde yüzü sanatçıya gitmiyor,bir bölümü plak şirketine,bir bölümü menejere bir bölümü sağa sola derken,şarkıcıya kalanı çerez parası gibi olabiliyorda:)
Başka bir örnek verilmek gerekirse şu toplanan bağışlar gibi yüzde yüzü ihtiyaç sahiplerine ulaşmadan başkasının cebini doldurmaya başlıyor:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

tabikide sanata ve sanatçıya saygımız büyük ama işte maalesef alternatif olduğu için sanatçıya gitmiyor millet korsana yöneliyor ama bir de şu var bir kendi durumumuza bakıp bir de sanatçıların (hepsi değil) kazandıkları paralara bakınca yaşam şartlarına bakınca korsan almak kimsenin vijdanını acıtmıyor.

Şöyle düşünelim sanırım gitar çalıyorsun ve çok yeteneklisin albümlerin var diyelim öğrenci olduğunu varsayalım çok güzel şarkılar yazıyorsun besteliyorsun ve kendi çapında bir albüm yaptın öğrenci giderlerini karşılamak için satıyorsun şimdi ben gidip senin şarkını youtubeden indirsem içim acır kendi kendime çocuk o kadar emek vermiş yapmış ben ordan burdan indiriyorum derim ama şimdi gidipte demet akalının bir albümüne veya serdar ortacın veya herhangi bir şarkıcının albümüne para verdiğim zaman ister istemez bana koyar yani çoğu vergi rekortmeni :D
bende korsancıydım :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben bir korsan olarak oyun indiririm.Zaten seversemde alırım.

Örn: Bf3 :)

ismail

ismail

Üye
korsan candır :D

15097

15097

Üye
:hmmm korsan albümlerini de görelim istersen bartu :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...