Artık Korsan Karşıtıyım!!(Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Artık Korsan Karşıtıyım!!(Resimli)
Bugün öğle arasında kafa dağıtmak için bi müzik store a girdim ve resimdeki 6 albümü aldım. Artık benim gibi bir insanın korsan kullanmaması gerektiğine inandım. Ama hala beleş uygulama indircem. Herneyse kasiyer Fettah Can albümünü görünce abi sen Türk müsün dedi. Dediğine göre albüm 4 ay önce gelmiş. Hiçkimse almamış.

burakkk97

Üye
+963139872342698513654

burakkk97

Üye
ama korsana devam :)

burakkk97

Üye
hort teame istifamı sunuyorım öyleyse :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Herneyse kasiyer Fettah Can albümünü görünce abi sen Türk müsün dedi. Dediğine göre albüm 4 ay önce gelmiş. Hiçkimse almamış.

:islik

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Artık Korsan Karşıtıyım!! Aferin

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben hep karşıttım ama buna telefon uygulamaları dahil değil :ehe

burakkk97

Üye
gavurlara para mı vereyim :zzz: :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bu ikisini karşılaştırın

elektronik müziğe gelecğin en çok kullanılacak bir müzik türü olduğu için sıcak bakıyorum ama yapıcaksanız david guetta gibi yapıcaksınız

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bu ikisini karşılaştırın

elektronik müziğe gelecğin en çok kullanılacak bir müzik türü olduğu için sıcak bakıyorum ama yapıcaksanız david guetta gibi yapıcaksınız

Geleceğin en çok kullanılacak müzik türü olduğunu zannetmiyorum.Ben yaşarken olmaz en azından sonrada ne oluyosa olsun :D Yaşarken yaptırmam :nono:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Geleceğin en çok kullanılacak müzik türü olduğunu zannetmiyorum.Ben yaşarken olmaz en azından sonrada ne oluyosa olsun :D Yaşarken yaptırmam :nono:
gitarin böyle kullanılması hoşuma gitmedi hatta bende karşı çıkarım belki

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
gitarin böyle kullanılması hoşuma gitmedi hatta bende karşı çıkarım belki

Gitar dediğini öğrenene kadar ellerin kanıycak acı çekeceksin.Daha sonra o günleri düşünüp gülecen falanÖyle beleşten iş olmaz.Zaten tellere vurmanın zevkinide vermez bu tarz şeyler.Git çok istiyorsan Guitar Hero falan oynama ama enstrumanlarımıza karışma :nono: Elektronik, teknoloji iyi hoşta her şeyide bu tarz bozmaya çalışınca olmuyor.

night_jack

night_jack

Üye
Maddi durum şu anlık el vermeiyor,korsana devam bende orjinal almak yönünde düşünürüm de şartlar el verse neleri değiştirmem ki:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Gitar dediğini öğrenene kadar ellerin kanıycak acı çekeceksin.Daha sonra o günleri düşünüp gülecen falanÖyle beleşten iş olmaz.Zaten tellere vurmanın zevkinide vermez bu tarz şeyler.Git çok istiyorsan Guitar Hero falan oynama ama enstrumanlarımıza karışma :nono: Elektronik, teknoloji iyi hoşta her şeyide bu tarz bozmaya çalışınca olmuyor.
hatırladım ilk başladığım gün akustiğe ellerim kan içinde kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...