artık kafayı yiyeceğim bu ne ya !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
artık kafayı yiyeceğim bu ne ya !
arkadaşlar ben telefona android yüklemiştim ama pek memnun kalmamıştım kullanmıyordum sadece maemoyu açıyordum burada bir sorun yok geçenlerde lets golf oyununu açayım dedim(önceden oynuyordum bu oyunu) telefon bi anda kapandı ve bi daha açılmadı android moduna geliyorum onu açıyor maemoya giriyorum multiboot la olmuyor format atayım dedim pc ye bağlayamıyorum ne yapmam gerek lütfen yardım edin

mert_1047

mert_1047

Üye
cihaz tamamen kapalıyken u tuşuna basılı tutup pc ye bağladığınızda da mı karşılık vermiyor.

Meego

Meego

Üye
Flash at geçer

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
bağlıyorum nokia yazısı cıkıyor karanlık ekranda sonra bilgisayardaki gibi yazılar geçiyor ve bunu sürekli tekrarlıyor

NR6630

NR6630

Üye
merhaba dostum ozaman cihazını android ile aç ve nokia softwre updater ile n900 açıkken fornatlicaksın detaydlı anlatayım burdAN Bunu indir ve kurrma işlemi bitince ovi yi aç pc den şimdi usb ni telefon açıkken tak ve nokia pc suite modu yazar onu seç yani şimdiki ovi suite demektir. depolama modunu seçmede yani uyarayım dedim bi işe yaramaz. oviden software güncellemesine tıkla ve bekle çıkan tüm yanıta ok de bşlat bkalım formata giricekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt