Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak !!!!!! + 2027 ye kadar Sertifika !

Sponsorlu Bağlantılar

zaferkst

Üye
Program çok Güzel Biraz Daha Açıklama Yapılırsa Annaşılır Olacak Mesela Açılan Kutuların Her Birinde Hangi Işlemi Yapmalıyız Gibi Yinede Teşekkürler Ellerine Sağlık

sespei

Üye
Ya Ben Rapidshare Den Bı Sey ınderemıyom Guvenlık Kodu 7-8 Harflı Ama 4 Bosluk Var Yazmak ıcın!!! Yardımmm

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
saool ya bi ara bunla çok uğraştıydım

nigthsaint24

Üye
E65 de birşişe yaramıyor.

reptalon

Üye
Fexplorer olmuor sertifika yanlıs dior:S

bide bişi soruvcam sertifika ne oluor bu telefonlarda? n73 kullanıorum paralı bişi mi?

bayerezber

Üye
Dosyayı çevirmeyi başarıyorum ama maalesef Rotate me adlı dosya için çalışmıyor bu sistem:(Ellerine ve yüreğine sağlık çalışma için arkadaşım.

yahoman

yahoman

Üye
eyvallah kanka

citak123

Üye
programı açmıyo

pruva

Üye
saol arkadasım araştırman ve birseyler bulup paslanman cok güzel ama hala sorun var güvenilmeyen satıcıdan alınan korumalı ürünler yüklenemez diyor tel N73

ccandan

Üye
sadece oyunlar içinmi geçerli

saysay1981

Üye
sağol denicem

kayafiko

Üye
sertifika dosyası olmadıktan sonra bu programlar hiş bir işe yaramıyo ama

hasanhasan123

Üye
valla kardes bu işlere yeni baslamıs biri olarak hicbişi anlamadım :s

--------------- Ekleme ---------------

eger biraz daha ayrıntılı anlatsaydın yani boyle hicbişi bilmeyenlerinde anlayacagı cinsten ozaman ck daha ii olurdu yaa :((

henry_slayt

Üye
arkadasim su kurulumu bi gostersen yapamadim da

JoS

JoS

Üye
Sağol arkadasim...

yunusss123

Üye
arkadaşlar winwar şifresini bilen varmı?????

inholecondom

Üye
dediğin gibi yaptım fakat telefona atıyorum sertifika süresini kontrol ediyo sonra uyarı veriyo yüklenemez diye:(

ogzygt

Üye
slm arkadasım ben dediklerini yapamadım bende nokia n80 internet edition var rotate me programını calıstırmak istiyorum ama basaramadım. dediğin gibi bilgisayarıma verdiğin kdm dosyasını winrardan masa üstüne cıkardım ve aynen su sekilde icinden [oyunun adi] [oyunun adi].key auto_signsis Grand-Theft-Auto-San Andreas_indirgen.com.sis OKU BENI sign SignSiSUI signsis adına 4 diil altı tane simge cıkıyo bunların hangisi cer dosyası ve masaüstünde kdm diye bir program acmıssın sen o bende acılmıyo tıklıyorum simgelere hiç bir sey olmuyo siyah bir kare pencere geliyo birden kapanıyor senden bir şey rica edeceğim sana imei numaramı versem bana rotateme n80 de calısanı sertifikalandırırmısın yada bana bir acıklama yapsan arkadaslarada yardımcı olmus oluruz şimdiden teşekkürler.

nightmare70

Üye
ya bende sürekli file signing failed.maybe certificate is wrong. or you entered the wrong password diye yazı çıkıyor :(

volkan344

Üye
Kardeş ii güzelde rar şifresini versende denesem.Teşekkürler

Üst Alt