Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak !!!!!! + 2027 ye kadar Sertifika !

Sponsorlu Bağlantılar

zezu_5

zezu_5

Üye
yalnız bir sorun var her programı çeviriyor fakat çevirme işleminden sonra telefona attığım zaman güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez diyor. fakat kendi sertifikamla çevirip attığımda yüklüyor. tümünde olmasa da bazı programlarda bunu söylüyor mesela rotate me prog. neyse yine de süper çalışma sağol ama çözeceğim o sorunu meraklanmayın.

Arkadaşım Sende Verdiği hatayı bende De Verdi Yani "güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez " die bi uyarı çıkıyor

sen nasıl yaptın veya arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim telefonu 1 ay oldu alalı ama şu rotateme ve nokmote programlarını bi türlü yükliyemedim kafayı sıyırıcam!

zamanee67

Üye
bendede olmadı n73

bjk_e

Üye
tsk ama ben yapamadim . rica etsem benim icin siz sertifikat edermisiniz? programi bura koysam "Shakeme_alpha1_unsigned" bunu istiyorum nokia n81

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
ARKADASLAR DENEDIM OLUYOR SADECE ÜRETİCİ TARAFINDAN KORUNAN PROGRAMLAR OLMUYOR.
BAKIN SIMDI NASIL YAPIYORUZ.
1) AUTOSIGN.BAT DOSYASINA SAĞ TIKLAYIN VE "DÜZENLE'YE" BASIN.
2)AÇILAN DOSYADA

signsis sizindosyaniz.sis sizindosyaniz_signed.sis sizindosyaniz.cer sizindosyaniz.key 00000

yazin burada sizindosyaniz yazan bolumleri dosyanizin adi yapin. başka bişey yok.
3) AUTOSIGN.BAT I ÇALIŞTIRIN OK DİR. VALLHİ ÇALIŞTIRDIM DENEDİM.

diğer BINPDA SIGN SIS V0.1 FILAN HIKAYE BABALAR. ONLAR HATA VERIYO DENEDIM.

dosya adini en az 5 harf tutun. uzanti sisx ise sis olarak değiştirin. (Araçlar>klasör seçenekelri>görünüm>bilinen dosya uzantılarını gize (tik kaldır)) böylece dosyanın adını değiştir yapıp atıyorum blacklist.sisx i blacklist.sis yapın.
Kolay gele.

Konuyu Açandan Allah razı olsun. Bendede Cer dosyası var ama Key dosyası yoktu. Sağolun...

androgen

androgen

Üye
arkadaşlar denedim n73te çalşıyor zaten yeni sis doyasını oluşturduğunuda oluşan dosyanın sonunda signed yazmazsa çalışmaz denemeyin. çalışacak olan dosyalar program tarafından yaratıldığı zaman ***.signed.sis şeklinde oluyor. Ir romote n73te tamam ama Fexplorer mort

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
arkadaşlar denedim n73te çalşıyor zaten yeni sis doyasını oluşturduğunuda oluşan dosyanın sonunda signed yazmazsa çalışmaz denemeyin. çalışacak olan dosyalar program tarafından yaratıldığı zaman ***.signed.sis şeklinde oluyor. Ir romote n73te tamam ama Fexplorer mort

Bendekide n73 nasıl yaptın irremoteyi anlatabilirmisin arkadaşım sağol şimdiden

bravado

Üye
Kardeş sen bir harikasın dostum

horizon6700

Üye
selam bende yapamadım yardım edebilirmisiniz

evren66

Üye
güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez diyor TELEFONUM N95

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Arkadaşlar boş şeylerle uğraşmayın alın sertifikanızı rahat rahat istediğiniz programı telefonunuzda full olrak çalıştırın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol

hilekar

Üye
SignSiSuI progrmai calismioki?? birz daa acikliyici olabilirmisn?

omen632

omen632

Üye
tşk eline sağlık

AZADE27

AZADE27

Üye
sadece bilgisayar içinmi yoksa tlf içinde olurmu emegine sağlık

schumici

schumici

Üye
yaaa indircem ama rapid çalışmıyo yaaa:( offfffffffffffffff