Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak !!!!!! + 2027 ye kadar Sertifika !

Sponsorlu Bağlantılar

perperecon

Üye
sağol kardeş mükemmel bir çalışma eline sağlık

deepblue_27

Üye
yaptım oldu tesekkur ederım

MARLBORO12345

Üye
kardeş senın msn adresin varmı sana ulşıcağım bi adres verirsen çok sevinirim

sertacgencer

sertacgencer

Üye
6120c kullanıyorum. gnubox ı signed olarak olusturdu fakat telefon uygulamaya izin vermiyor gene..

(HALLETTİM)

eekkooss

Üye
Hiç bir işe yaramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cemalcolak61

cemalcolak61

Üye
malesef çalışmadı bende :(

kubrag

Üye
pardon da ben bunu yükleyemedm :S pc yerine tele aktarmyı dnedm çalşmıyr dedi yardımcı olurmumsnzz plss..

kavakpınar

Üye
Birader çok teşekkür ederim. Bi süredir uğraşıyodum forum forum dolanıyodum. Ben i550w kullanıcısıyım. Birçok farklı sertifika çözüm yollarını denedim. Ama hiç biri işime yaramadı. İçlerinden en kolayı ve sonucu işime yarar bu oldu. Tekrar teşekkürler.

Z0MBI

Üye
Parolada hata olmadığı halde parola hatası veriyor program ayrıca zipden çıkardığım dosyayı da silemiyrum :@

carixma

Üye
E51 de denedim auto files uygulaması olmadı fakat Nokianın Officesi oldu..
tüm uygulamalarda olmasada çalışıyor..
bence hata verdiyse bir yalnış yaptığınız anlamına geliyor.
nasıl yapcanızı düzgün olarak yazıyım dedim..:
1- auto-signsis dosyasina geliyoruz sag tiklayip degistir (düzenle) diyoruz..
aşağıdaki gibi parantez olmadan uygulamanın adını kopyalayıp yapıştırıyoruz 4 yere..
boşluklarda ve diger yazılarda değişiklik yapmayın. ve KAYDET deyip çıkıyoruz..
signsis (uygulama adı).sis (uygulama adı)_signed.sis (uygulama adı).cer (uygulama adı).*** 00000
3- İndirdiğiniz Klasördeki [oyunun adi] yazan iki dosyanın adınıda uygulamanın adıyla aynı yapıyoruz..
4- SignSISUI yi calıstırıyoruz ve sisli uygulamayı bulun gözattan, sonra kutulara certifika dosyasini........ sonrada *** files dosyasini yerleştirin
sonra sifreyede : 00000 yazin
5- sign it !! e basin uygulama nerdeyse oraya yeni bir dosya oluscak iste o dosyada ne sertifika sorunu var nede sis hatasi.

macman

macman

Üye
çok iy ya eline saglık aga

bmw_64

Üye
kardes kim ne derse desin ben 5 gündür kafayi yiyordum telefona birseyler yükleyemiyorum diye ALLAH senden razi olsun
rep nasil veriliyor bilemedigim icin sana tesekkürlerimi sunuyorum

volpan

volpan

Üye
çaılşmaması mumkün olmaz çünkü cer ile *** olduktan sonra proğramı hava civa olsun diye yapmamışlarder değil mi

mkmause_-

Üye
kardeş ben yaptım fakat sertifika yanlış yada şifre hatası diyo şifre 5 tane sıfır değilmi

albar

albar

Üye
hocam allah razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum,N79 da çalışan tek bu yöntem var sağol sağol sağol

necati78

Üye
dsf

ben@

Üye
arkadaslar her sis dosyasinda olmuyor genellikle tema larda gecerli oluyor

emre982

Üye
Kardeş şunu iyce açar mısın e65 için olur mu aciiiiiilllllllllll

--------------- Ekleme ---------------

Programın çok iyi olduğundan eminim ama çalıştıramıyorum :(

uyeoll