Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

seydi73

Üye
kardeş çok sağol be... sağdan soldan custom firewire arayıp duruyoruz. yalnız herkesin bir sorunu olan okuduğum kadarıyla ovimap'ta wi-fi çözümü var mı sende

rsm39

rsm39

Üye
ellerine saglik cok güzel paylasim olmus

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok sağol be... sağdan soldan custom firewire arayıp duruyoruz. yalnız herkesin bir sorunu olan okuduğum kadarıyla ovimap'ta wi-fi çözümü var mı sende

HaLLedicem onu meRak etme.

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler arkadaşım gerçekten çok yararlı bi konu olmuş eline sağlık

Swisyn

Swisyn

Üye
Verdiğiniz modlardan beğendiklerimi indirdim ve navifirmden telefona uygun olan fwyi indirdim, nokia firmware editor ile rofs2 dosyasını unpack ettikten sonra modları tek tek nokia firmware editorun çıkarttığı klasörün içerisinde attım ve daha sonra repackladıktan sonra jafstan yaptığım fwyi kurdum fakat bu farklı ev ekranları olsun, tuş kilidi olsun hiçbiri gelmedi sorun ne olabilir acaba?

happyayaz

Üye
Aslında çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama genede bi fikrimi öne süreyim :)

Forumda hiçkimse tam olarak görsel bir anlatım yapmamış bu FW editlemek ile ilgili, mesela biri bir flash video çekse görsel anlatım tarzında tutunki temiz firmware bulup onu editlemekten ve telefona kurmakla devam eden.Önemli noktalar temiz firmawarenin bulunması ve içine 1-2 mod uygulanıp telefona kurulmasıdır şahsen bende dahil birçok aceminin işine yarayacaktır. Mesela ben sadece 1-2 mod uygulasam bana yetecek ama bişey olacak korkusuyla yapmaya yanaşamıyorum ama biri görsel olarak anlatsa yapabileceğime kesin olarak inanıyorum :)

Görsel flash anlatım için DemoBuilder programı kullanılabilir.
Arkadaşım bu modlama işi çok uzun zahmetli bişey yani video ile kaydetmek zor olur kessen biçsen bazı yerlerini alsan sana lazım olan değiğldir belki işini görmez mantıgı basit betaeditör ile ilkin fwyi aç sonra modlarda hangi dosya ise onu git oradaki ile yer değiştir bu kadar basit açılmaz mı ki konusuna gelince bende de çok açılmadığı oldu o zmn gidip hazır bi fw kuracan ;)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu modlama işi çok uzun zahmetli bişey yani video ile kaydetmek zor olur kessen biçsen bazı yerlerini alsan sana lazım olan değiğldir belki işini görmez mantıgı basit betaeditör ile ilkin fwyi aç sonra modlarda hangi dosya ise onu git oradaki ile yer değiştir bu kadar basit açılmaz mı ki konusuna gelince bende de çok açılmadığı oldu o zmn gidip hazır bi fw kuracan ;)

TeşekkürLer.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
utkan senden bir ricam var;

Hani menüde bulunan işlem kaydı,fotoğraflar,dosya yönetici'si gibi menü öğelerinin isimlerini nasıl değiştirebiliriz ???

huzun34

Üye
ya Utk4n* kardeş sen neymişin böle yaw neler yapmışın sayende senle beraber milletteb uçuşa gecicek :) herseyi çok güzel anlatmışın tşk.ler ama yinede benim gözüm korktu :) en iisi sen bitane yap biz gerekirse küçük değişiklikler yapalım :) ya diğer CFW nide kuramadım zaten sinir oldum ama yenisi olursa halletcem inş. seninde sayende emeğine sağlık kardeşim....

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EyvaLLah kaRdeSim böyLE deStek cıkanLar oLdugu süRece herSeyi yapaRız ^^.

Swisyn

Swisyn

Üye
Verdiğiniz modlardan beğendiklerimi indirdim ve navifirmden telefona uygun olan fwyi indirdim, nokia firmware editor ile rofs2 dosyasını unpack ettikten sonra modları tek tek nokia firmware editorun çıkarttığı klasörün içerisinde attım ve daha sonra repackladıktan sonra jafstan yaptığım fwyi kurdum fakat bu farklı ev ekranları olsun, tuş kilidi olsun hiçbiri gelmedi sorun ne olabilir acaba?

Bu yanıt yukarıda sorduğum cevaba bir açıklama getirmemiş malesef :allalla:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu yanıt yukarıda sorduğum cevaba bir açıklama getirmemiş malesef :allalla:

NokiaEditor Beta7 iLe yapman Lazim. NFE iLe yapaRSan taa doSyanın içine kadaR giRip tek tek atman geRekiR. Fw yapmada Nokia Editör Beta daha iyi.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
utkan senden bir ricam var;

Hani menüde bulunan işlem kaydı,fotoğraflar,dosya yönetici'si gibi menü öğelerinin isimlerini nasıl değiştirebiliriz ???

utkan be benimde soruma bir cevap versen :oke:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kusuruma bakma çok lazım menüde saçma saçma yazılar var. :aha: :aha: :aha:

EsrağfuruLLah ne kuSuRu kaRdeSim :). Bende biLiyoRdum unuttum onu biLen biRi söyLeSin yau :D.

--------------- Ekleme ---------------

Menüdeki kLasörLerin adını nasıL değiştiReceğimizi konunun en sonuna yazdım @kotukoylu abime teşekkürLer.

uydu

uydu

Üye
Güzel çalışma tebrik ederim süper olmuş. Eline koluna aklına sağlık. Emek harcamışssın, senin gibi emek harcayan çok az insan var ! Çalışmalarının devamını dilerim !

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Güzel çalışma tebrik ederim süper olmuş. Eline koluna aklına sağlık. Emek harcamışssın, senin gibi emek harcayan çok az insan var ! Çalışmalarının devamını dilerim !

EyvaLLah teşekkürLer :).

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap

EsrağfuruLLah ne kuSuRu kaRdeSim :). Bende biLiyoRdum unuttum onu biLen biRi söyLeSin yau :D.

--------------- Ekleme ---------------

Menüdeki kLasörLerin adını nasıL değiştiReceğimizi konunun en sonuna yazdım @kotukoylu abime teşekkürLer.

aslında demek istediğim o değildi ama buda işime yaradı benim demek istediğim Fotoğraflar,Dosya yöneticisi,işlem kaydı :oke:

Üst Alt