Gizli Menüleri gösterme Modunda devre dısı bıraktıgımız ovi müzik ve ovi rehber de çıkıyor bunları yada görunmesini istemediklerimizi nasıl sileriz o modda
Soruma cevap alamadım bilen yokmu?
Bende birşey sormak istiyorum. Bazı romlarda bulunan ayarlardan bağlantıya girince menüye atma problemi nasıl düzeltilir. Bunu içinde bir yama varmı?
arkadaşlar bu fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor o neden gitmiyor.bu blackstardaki ev ekranını nerden bulabilirim bilen varmı
evet bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar fw cleanerda program silince ikonları kalıyor ama şimdi nfe de app. manager var onu buldum ordan program sildim bakalım olacak
evet bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar fw cleanerda program silince ikonları kalıyor ama şimdi nfe de app. manager var onu buldum ordan program sildim bakalım olacak
Arkadaşım yararlı ve güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler, senden bir ricam olacak bu N8 kaydırmalı tuş kilidinin ana dosyalarını nasıl buluruz yardımcı olabilirmisin ben N97 ye uyarlamak istiyorumda, birde bu power tuşuna basınca yeniden başlatma yazısınının sadece resmi var nasıl yapacağız anlayamadım yardımlarını bekliyorum.
FwcLeaneR için PNHT'nin fw editöRü Lazim. doSyaLarı çıkaRttıgınız yeRi işaRetLeyin fwcLeaneR iLe iStedikLerinizi seçin faLan işte aşşağıdaki YeşiL aRtıya tıkLayıp sonRa yanındaki Kırmızı oLan siL e tıkLıyorSunuz tamamen kaLdıRıyoR. Bende o yazıLımı kuLLanıyoRum aynen böyLe oLuyor.
FwcLeaneR için PNHT'nin fw editöRü Lazim. doSyaLarı çıkaRttıgınız yeRi işaRetLeyin fwcLeaneR iLe iStedikLerinizi seçin faLan işte aşşağıdaki YeşiL aRtıya tıkLayıp sonRa yanındaki Kırmızı oLan siL e tıkLıyorSunuz tamamen kaLdıRıyoR. Bende o yazıLımı kuLLanıyoRum aynen böyLe oLuyor.
aynen öyle yapıyoruz rof2den siliyor fw cleaner 2.2 ama ikonlar v52 firmware de gitmiyor bozuk dosya gibi kalıyor.aynı işlemleri yapmışız ama niye böyle oluyor başka bi ayrıntı yok demi dostum