Utk4n*
Üye
-
Konu Sahibi
-
utkan arkadaşım msj demişken bu c6 tarzı fwlerde msj ı t9 ile yazarken saçma sapan öneri kelimeleri çıkıyo.. eski anam babam 3310 dan 5110 dan yana hiç bi telefonda böyle bi sıkıntı yoktu 5800 da dahil bunu düzeltme şansımız var mı peki ??
yaw bırak şimdi bilmiyorum ayaklarını :PBiLmiyoRum hiç.
valla milleti kötüleyeceğinize konuyu okuyup kendi cfw nizi yapın kendinizi kötüleyin
Kardeşim sana devamlı bişeyler soruyorum kızmazsın inşallah. Cfwdeki orjinal tema nasıl siliniyo ben onu sildiğim zaman telefon ya açılmıyo yada karman çorman bi görüntü çıkıyo nerden silecem onu? Bide ayrıca hakkında, aksesuar kurulumu yardım falan sildiğimdede rompatcher falan gidiyo yada bazı şeylerin eksik olduğunu farkediyorum bi değişiklik olmadan böyle ram harcayan şeyleri nasıl silerim?
utku kardeş ben orijinal fw ye N8 ikonlarını gömmek istiyorum ama senin konundaki ikonu rofs2 ye attım olmadı ne yapmam gerekir acill
DefauLt temayı değiştiRmediğin için teLefon açıLmıyoR. DeğiştiRmek için ;
ROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyasını aç.
Son satırda ' 0x14 string "200039EF" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail ' yazıyor.
200039EF bu temanın UID numaRaSı. MeSeLa oRjinaL temanın UID numaraSı 101f84b9'dıR. Resource\skins kLasöRüne giReRSen 101f84b9 diye bi kLasöR oLdugunu göRecekSin. EkLemek iStediğin temanın kLasöR adını aL. Sonra daha önce yazdıgım ;
ROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyasını aç.
Son satırda ' 0x14 string "200039EF" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail ' yazıyor.
DefauLt tema ayarLarını değiştiR. En koLay yoLu Fw CLeaneR onunLa yapabiLirSin.
Kardeşim dediğini yapacam fakat o rof2deki dosyada zaten ikinci temanın adı var fakat yazılımı yükleyince orjinal temadan açılıyor ben bu orjinal temadan bi türlü kurtulamadım.
oRadaki üyeLiğim banLandığı için indiRemiyoRum ^^. VeRdiğim paketi nasıL yaptın da oLmadı mı ?
Kardeşim dediğini yapacam fakat o rof2deki dosyada zaten ikinci temanın adı var fakat yazılımı yükleyince orjinal temadan açılıyor ben bu orjinal temadan bi türlü kurtulamadım.
Standart temayı değiştirmek için bir ekleme yapayım. 0x14 satırına yazdığınız yeni tema kodunuzu hexadecimalden decimale çevirip 0x2 satırındaki tırnak içindeki alana da yazmanız gerekiyor.
Aşağıdaki linkten indireceğiniz swf dosyasını internet explorerle açıp bahsettiğim işlemi yapabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?