hocam editlemeyi elinden almasalar daha iyi olacakmış. Şayet başkalrından bile almış olsan(ki öyle bişey olmamış) böyle bir araya getiren olmadığı için sorun olmaması gerekirdi ama yapacak bişey yok geçmiş olsun.
Benim sormak istediğim bu modları c6 fw sine değilde 5800 fw sinde uygulasam çalışır mı? Son olarak C6 da çalışan symbian^3 temasını 5800 a yükleyemiyorum, UnderTaker arkadaşımızın fw sinden temayı çektim fw ye ekledim telefon o temayı çalıştıramadı bu konuda bilgin var mı? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
hocam editlemeyi elinden almasalar daha iyi olacakmış. Şayet başkalrından bile almış olsan(ki öyle bişey olmamış) böyle bir araya getiren olmadığı için sorun olmaması gerekirdi ama yapacak bişey yok geçmiş olsun.
Benim sormak istediğim bu modları c6 fw sine değilde 5800 fw sinde uygulasam çalışır mı? Son olarak C6 da çalışan symbian^3 temasını 5800 a yükleyemiyorum, UnderTaker arkadaşımızın fw sinden temayı çektim fw ye ekledim telefon o temayı çalıştıramadı bu konuda bilgin var mı? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
ÇaLışıR mı biLmiyoRum ama. Temanın UID no sunu da biLmiyoRum.
UID no suna göRe ;
rofs2\Resource\skins den onun kLasöRünü aLıcakSın kendi fw'nde buRaya yapıştıR.
rofs2\private\10207114\import a giRecekSin yine hangi kLasöR iSe onun fw sinden aLıp kendi fw ne yapıştıRackSın. BöyLe yapıpda oLmadıySa demekki caLısmıyoR demektiR.
N8 paketi waRSa 5800'nda paketi waR ^^. Onu buLarak döndüRebiLirSin ^^. Konuya yeni modLar ekLiyecegim ama admin konu düzeLtme yetkimi eLimden aLdıgı için yeni modLar ekLeyemiyoRum.
Utk4n* Kardeşim eline sağlık süper bi konu . Ben bitürlü bulamadığım bi mod istiycem 58in v52 orjinalinde olan sensöre duyarlı q klavyeyi bulamadım yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun kardeşim
Utk4n* Kardeşim eline sağlık süper bi konu . Ben bitürlü bulamadığım bi mod istiycem 58in v52 orjinalinde olan sensöre duyarlı q klavyeyi bulamadım yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun kardeşim
utkan arkadaşım msj demişken bu c6 tarzı fwlerde msj ı t9 ile yazarken saçma sapan öneri kelimeleri çıkıyo.. eski anam babam 3310 dan 5110 dan yana hiç bi telefonda böyle bi sıkıntı yoktu 5800 da dahil bunu düzeltme şansımız var mı peki ??