Artık futbol konularına CEVABIM YOK!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FanaTürk

FanaTürk

Üye
SalihPlus' Alıntı:
FanaTürk sen varya harbi harbi teroristsin gidiyorum dediğim andan itibaren gidip meydanı senin gibileremi bırakayım gerçi gördüğüm kadarıyla senin gibi bir kişi daha yok şu forumda forumun amigoluğu sanamı kaldı ayrıca hakaretine (ilk mesajın) senin ne kadar kişiliksiz olduğunu gösterir defol git! çünkü forumun düzeyini en aşşağıya çekiyorsun. bir daha yoluma çıkmazsan iyi edersin fazlasıyla gövde gösterisi yaptın.

Sen de içindeki cevherleri çıkarmaya başladın hani... Bana terörist diyerek hangi akla hizmet ettiğini anlamak mümkün değil...

Gokhan43' Alıntı:
Beyler yazılarımızda daha nazik bir üslup kullanırsak hepimiz açısında iyi olur..Yoksa biliiyorsunuz kilitlemek zorunda kalıyoruz.. :)

:) Kilitlenmesin; farklı insanlarda yorum yapabilsin... :good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
SalihPlus' Alıntı:
adam bana yalancı diyo yaa en nefret ettiğim şey niye iftira atıyosun herşey blöfmüdür ben gideceğim dedim çünkü tartışmaları sanki ben başlatıyomuşum gibi bi şey ortaya çıktı uğramadığım hakaret kalmadı "köpek "blöfçü adresimi isteyende oldu ya iyiki bi yüzyüze değiliz istediğinizi söyleyin herkezin bi sabrı var şikayet ettim her seferinde ama artık hiç bi sonuç çıkmadı ben daha ne yapayım.

Allah kuru iftiradan saklasın... Ben sana ne zaman "köpek" dedim? "Blöf" yapmayı nasıl yalancılıkla eşdeğer tuttuğunu da anlayabilmiş değilim.

"Balık baştan kokar." dediğimde balık;
"Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış." dediğimde tavşan;
"Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır." dediğimde tilki;
"Ağacın kurdu içinde olur." dediğimde kurt;
"Deve Kabe'ye gitmekle hacı olmaz." dediğimde deve;
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır." dediğimde hırsız;
"Üzüm üzüme baka baka kararır." dediğimde üzüm mü oluyorsun? Güldürme beni... :)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Biz de istemeyliz kilitlenmesini ama zor durumda bırakmadıkça ve yerli yerinde mesajlar yazıldıkça ve kişileri küçük düşürücü , hakaret ederek mesajlar görmedikçe serbest serbestçe herkesin yazabilme hakkı var tabi ;)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Arkadaş kendisi bana terörist diyor... Bu çok büyük bir hakaret... Ama neyse forumda birkaç yerde de bahsedilmiş; yaşı küçük diyorlar. O nedenle fazla önemsemiyorum alınganlıklarını... Ancak atasözünde geçen tek bir kelimeyi çekip, çıkartıp; "Bakın işte; bana hakaret ediliyor!" demesi komik... :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda internet aleminde kaç tane 15 yaşında insan var haberin varmı ben 10 yaşında falan değilim artık az çok kimin ne niyetle internette olduğunu anlayabiliyorum.küçük falan değil anlayacağın
istersen ilk cevabını bir daha oku.
"Köpekler istedi diye atlar ölmez."
burada futbol forumunun kapanmasını isteyen benim (yani isteği olan KÖPEK benim)
At ise yüce FanaTürk yani benim isteğimle olacak iş değil özür dilerim burada köpek olarak haddime değil ama atların ölmesini istemedim.
ben futbol forumunun kapandığında kimin ne kadar aktif olacağını biliyorum istediğim düzeyli bi forum olarak kalabilmemiz.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yukarıda epey bir atasözü sıraladım... Sana herhangi birini kullansam yine üzerine alınacaksın anlaşılan...

"Akıl yaşta değil baştadır; haklısın!" demek istiyorum ancak her an alınabilirsin diye de korkuyorum. :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
FanaTürk' Alıntı:
blöf:
Karşısında kişiyi yanıltarak veya yıldırarak bir işten caydırmak için söylenen asılsız söz veya takınılan aldatıcı tavır, kurusıkı.

:)
Yuh! 'Yolun açık olsun' sözü ne zamandan beri blöf oldu? Pes!

Ayrıca, Salih'in, yazdığın Atasözlerini alınacağını biliyordun da niye yazdın? Kıt mısın, yoksa gerçekten sinir etmeye mi çalışıyorsun?

FanaTürk

FanaTürk

Üye
ChavRash' Alıntı:
Yuh! 'Yolun açık olsun' sözü ne zamandan beri blöf oldu? Pes!

Salih blöf yapıyor anlamında kullanmıştım. :ah:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
ChavRash' Alıntı:
Ayrıca, Salih'in, yazdığın Atasözlerini alınacağını biliyordun da niye yazdın? Kıt mısın, yoksa gerçekten sinir etmeye mi çalışıyorsun?

Ben nerden bileyim alınacağını; müneccim miyim ben?

İlk cevap yazan benim farkındaysan... (Mesaj numarası:2)
SalihPlus'ın herşeyi üstüne alındığını ChavRash söylemiş. (Mesaj numarası:15)
SalihPlus'ın yaşının küçük olduğunu ocu77 söylemiş. (Mesaj numarası:16)

Olayları kronolojik bir sırayla incelediğimizde atasözünü çoktan yazdığım; senin deyiminle "kıt" olmadığım ya da sinir etmeye çalışmadığım ortaya çıkıyor sanırım. :hayir:

kurt bey

kurt bey

Üye
hocam çocukmusun allah aşkına ya hiç tanımadığın bilmediğin admalar sana iki satır bişi dedi diye "küstüm oynamıyorum verin topumu " der gibi hiç yakışıyomu ya..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bkz: #26 nolu mesaj..

FanaTürk

FanaTürk

Üye
25 numaralı mesajdaki alaycı tavır üzerine gerçekleri ortaya koyan mantıklı bir mesaj.

Atasözlerini bir bütün olarak değil de kelime kelime ayırıp açıklayan ve yaşının problem olmadığını iddia ederken aynı zamanda alaycı bir tavır sergileyen birisine verilebilecek en hafif cevap bana göre... :good:

Ayrıca "demek istiyorum" ifadesiyle zaten o görüşte olduğumu da beyan etmişim. Her ne mesaj yazarsam yazayım bir kulp takacağına ve daima kendini haklı çıkartacağına dair bir cümle kurmuşum; çok mu? :)

DaRKoRaNGe

Üye
eğer herkes seviyeli olursa ufak takılmaların bence hiç bir sakıncası yok.

birbirimizi ufak ufak kızdırmak (tadında bırakarak) eğlenmek,keyiftir..
(kızdıranda olsam kızdırılanda) önemli olan arkadaşlıktır...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
tamam yeterli uzatmayın eğer atasözündeki köpek ben değilsem sorun yok herşey ortada ki hala kurcalandıkça kurcalanıyor eğer şu mesajı yazmamın altında da bişey aranacaksa :) neyse artık zevk alamadığım bi ortamda bulunmam olanaksız beni hala bir teknoloji forumuna üyeyim teknoloji forumu olarak kaldığı sürece de buradayım.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Atasözündeki köpek sen değilsin ama beni terörist ilan ettin; helal olsun! :dry:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben köpek değilim sende terörist değilsin :D
forumda dargınlık olmasın
ortamı gerdiysem özür dilerim
diğer konudada son sözü söyledim
imzama da küçük bir not düştüm artık sorun olmasın valla ikimizide banlıyacaklar :D

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben de özür dilerim; sen de terörist değilsin... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt