Artık futbol konularına CEVABIM YOK!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Artık futbol konularına CEVABIM YOK!
Herşey başlıktaki gibi , beni düşmandan sayanlar üzülsün kendimi ne onlar için nede futbol için yıpratmam

:megafon: Biz ayrı takımı tutuyoruz diye düşman görüyorsunuz BİZ İNSANIZ İNSAAAAANNN!!!!!:hayir:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Lucescu'nun ağzından duyduğumuz bir Romen atasözü vardı:
"Köpekler istedi diye atlar ölmez."

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
salih kardesim bunu sana solemistim tekrar soluyorum
burasi sadece sanal bi ortam ve monitorden ibaret
cok basit seylere uzuluyosun

hatta ilerde bu yaptigin aklina gelince ulan ben naapmisim boyle
sacma sapan seyden forumu birakmisim vs vs diceksin..BOSVER SIKMA CANINI.. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yok abi futbol bölümü forumda milleti birbirine düşman ediyo.
#FanaTürk
Teşekkür ederim :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Salla be Salih kardeş.Takmayacan bunları.Ben futbol bölümü yüzünden ceza yedim bende ayrılacam die tutturdum sonra dedim bi futbol için ne bırakacam o kadar arkadaşı dedim ve burdayım.. :)

Boşver ya sen sadece futbol bölümüne yazma yeter.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bencede bi topicle ayrılmaya bdeğmez!!..

Ama sen istedin diye bu alan kapatılamaz!!...

Dostum biraz gerçekçi ol!!..

Ve ayrılma tarzlı mesajlar durumunda yönetimin kesin açıklaması var!!!!:.

Hmen bu kararından vazgeçmeni öneririm,!!..

Caine

Caine

Üye
şimdi galatasarayada sataşıyorsunuz, bende fanatik gs liyim, açlar fakirler diye tutturdunuz, cezada aldıkkk (haketmediğimi cok iyi bildiğim halde) şimdi bendemi küsüp darılayım kardeş? senle atışırız arada ama sen olmasan o spor bölümünde ben kime sataşacam :) gidemezssin bir yereee. daha cok kavga edip banlanacaz :kop:
şaka maka bir yana, yaşına göre akılca çok büyük ve akıllısın, böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. genede kendi isteiğin her neyse saygı duyarımm ;) iyi günler dilerimmm...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Forumlarda bir yerlerde...

SalihPlus' Alıntı:
senin bu yaptığın gövde gösterisi yanlış düşünüyorsunuz açıkcası objektif olunduğunda herşey ortaya çıkacaktır

:huhu:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FanaTürk diğer arkadaşlar daha ikna edici benim söylediklerimi bana karşı çok iyi kullanıyorsun belliki ama hem fitne çıkarmak ve bambaşka bir konudan alıp kesip bi magazinci gibi söylediğimi bana karşı kullanıyorsun daha ilk postlarını biliyorum o zaman daha mantıklıydın.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Git "cansız manken" konuna orda seni bir betimledim varya edebiyat dalında ödül alabilirim. :ehe:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
sen kimi paylıyosun be tartışma ortamı yapıp sonra üste çık konuyu git tekrar oku .

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Betimlemek ile paylamak aynı şey değil... :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
walla iş komik boyutlara ulasşti ya
mizah bolumune bi konu acalim orda dewam edelim..eglenceli gidiyo walla :lol2:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Aynen :) ya Uğraşmayın yaw!!...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
SalihPlus' Alıntı:
Gördüğüme göre artık forumu tamamen bi taraftar forumuna çevirmeye çalışıyorsunuz.(http://www.maxicep.com/showthread.php?t=31350)(Fenerbahçeyi küçük düşürmeler.)
(http://www.maxicep.com/showthread.php?t=31313)(aziz abi koş bu adamıda işe yaramazsa yedekte bekler)
konudaki gibi defalarca rencide edildim ama artık yeter her insanın sabrı vardır.. şu siteden bir gün keyif aldırmadınız teşekkür ediyorum eski ortamlar böyle değildi has kişiler girerdi çok kişi girmesede okulu asıp siteye girdiğim oluyordu bakıyorum ki bir kaç dakika'yı bile bana zehir edeceksiniz.
Diyeceğim o ki şampiyonluk kutlamaları açılan konular vs. hepsinde bir art niyet hepsinde karşı takımdan nasıl istifade etsek havası var

:megafon: Biz ayrı takımı tutuyoruz diye düşman görüyorsunuz BİZ İNSANIZ İNSAAAAANNN!!!!!:hayir: artık sabrımın son damlasıda taştı
hakkınızı helal edin.

futbol forumu kaldırılana kadar yokum

Spor Bölümü'nün çığrından çıktığı doğru. O'na diyecek söz yok; ama bu kadar da ciddiye almamak lazım.

Merak ettiğim bir şey var; dikkat ettiğim kadarıyla Fenerbahçe'ye yapılan en küçük bir sataşmayı hemen kendi şahsına yönelik yapılmış bir hareket olarak algılıyorsun, niye? Madem bunları kendi şahsına alınıyorsun, maçların hemen hemen hepsinde taraftarlar birbirine ana bacı sövüyor. Neden bunları görmemezlikten geliyorsun? Bir insana ana bacı sövdün mü karşılığını bir mermi olarak alırsın bu ülkede. Git öldür bütün taraftarları haydi! Birini görüp de birini görmemezlikten gelmek olmaz.. Yapacaksan bir işi tam yap Salih..

Ayrıca, FanaTurk nickli arkadaşın bu konuya mesaja niye teşekkür ettiğini anlamadım; anlamam beklenemez de zaten. Sana karşı bir tavır sergilemiş sen teşekkür etmişsin.. Çok garip..

Neyse ... Gerçekten gideceksen yolun açık olsun..

ocu77

ocu77

Üye
kardeş önceki topicte söylediklerimi buradada söylüyorum.Daha yaşın genç vede hayatın yükleri omuzlarına binmeden önce gez toz eğlen fındık fıstık ye...böyle futbolmuş beşikmiş taşmış, galataymış saraymış, fenermiş bahçeymiş bunlara canını sıkıp kendi kendine stress yapma....bunlar fani şeyler....

FanaTürk

FanaTürk

Üye
ChavRash' Alıntı:
Gerçekten gideceksen yolun açık olsun..

blöf:
Karşısında kişiyi yanıltarak veya yıldırarak bir işten caydırmak için söylenen asılsız söz veya takınılan aldatıcı tavır, kurusıkı.

:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FanaTürk sen varya harbi harbi teroristsin gidiyorum dediğim andan itibaren gidip meydanı senin gibileremi bırakayım gerçi gördüğüm kadarıyla senin gibi bir kişi daha yok şu forumda forumun amigoluğu sanamı kaldı ayrıca hakaretine (ilk mesajın) senin ne kadar kişiliksiz olduğunu gösterir defol git! çünkü forumun düzeyini en aşşağıya çekiyorsun. bir daha yoluma çıkmazsan iyi edersin fazlasıyla gövde gösterisi yaptın.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Beyler yazılarımızda daha nazik bir üslup kullanırsak hepimiz açısında iyi olur..Yoksa biliiyorsunuz kilitlemek zorunda kalıyoruz.. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
adam bana yalancı diyo yaa en nefret ettiğim şey niye iftira atıyosun herşey blöfmüdür ben gideceğim dedim çünkü tartışmaları sanki ben başlatıyomuşum gibi bi şey ortaya çıktı uğramadığım hakaret kalmadı "köpek "blöfçü adresimi isteyende oldu ya iyiki bi yüzyüze değiliz istediğinizi söyleyin herkezin bi sabrı var şikayet ettim her seferinde ama artık hiç bi sonuç çıkmadı ben daha ne yapayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt